Всички имаме коли, нали ?

Най-съм доволен от:

2%
Shell
1
15%
OMV
7
9%
Petrol
4
13%
Pompetrol
6
22%
ECO
10
26%
Lukoil
12
13%
Друга
6

Общо гласове: 46

MIRO_073 - майстор
nikolson написа:
Чефо, Гриша Ганчев що да закрива Петрол?
Не е ли Митко Събев?

П.П. Верно бе Гриша Ганчев :? Откога?
nikolson - майстор
Газпром засега само купуват парцели.
Пък Гр. Ганчев май е новият Пеевски (личен извод). Ама това е друга тема.
Кики - специалист
Гриша Ганчев едно време беше направил 70 (по данни от медиите тогава) бензиностанции Litex, веднага след това ги продаде май на Лукойл, а сега купил тези на Петрол. Да им се чуди човек що за игрички играят тези, вероятно пак ще се продадат на Някой, може и Газпром за да се бетонира руското влияние с горивата в България.
За анкетата: аз лично от 16год. карам само на газ, от всички бензиностанции най-доволен съм от газта на OMV, и като разход и като количества на зареждане, проверено многократно на всички бензиностанции от Бургас до София и обратно както и на доста от тях в други градове.
puh4 - специалист
Chefo77 написа:
puh4 написа:
...а колата е Кия Керес...
Kia ceres не беше ли камионче???
Точно 1.5-2 тона.
nv952 - майстор
Аз по задължение слагам бензин от лукойл щот баща ми имал карта и там му харесвало.И кво да се прави...щом се дават пари и ключовете не коментирам от къде да слагам бензин :wink: .
Когато карах курса за управление на МПС (колко интелигентно го казах :-D ) инструктора ми зареждаше бензин и газ от ЕКО.Каза ми че там качеството било най добро но все още не съм пробвал.Пък и за да отида на тяхната бензиностанция или трябва да отскоча до Ахелой май беше или да мина през целия град около 7-8км.
kuger - майстор
puh4 написа:
Може да ви струва лудост но е истина: масло (двигателно, хидравлично, за скорости, за спирачки и двутактово). Олио за готвене без прецеждане и зехтин, разредител за боя и бензин каквото падне и най вече с нафта. Най хубаво работи на двигателно масло мотора пее, а колата е Кия Керес. Никога не е ме оставял на пътя и докато го ползвах лично аз беше ок, после му се качиха едни майстори на транспорта (малтийци) и хвърли мотора за 2 месеца. Ако ми беше паднала китова мас, нямаше да се замисля.
Тва чудо, ако го имаш още, имам корпуса за горивния филтър с помпата за ръчно подкачване. Ако ти е нужен този чарк, драсни на лични. Подарявам. Дано да е същото.
Chefo77 - майстор
kuger написа:
Тва чудо, ако го имаш още, имам корпуса за горивния филтър с помпата за ръчно подкачване. Ако ти е нужен този чарк, драсни на лични. Подарявам. Дано да е същото.
От тук до Малта предполагам доставката ще обезсмисли подаръка ... :)
jorkataG - специалист
Карам с нафта от Петрол щото за момента имам далавера пък и не е по лоша от останалите боклуци, като се има в предвид че всичко е производство на Нефтохим. От време на вреве продухвам с ОМВ като ходя на Варна.
ArturDent - Почти Безобиден
nikolson написа:
Газпром засега само купуват парцели.
А имат вече към 30-тина поне.
Едно OMV, в нашия град си стана Газпром

http://www.gazprom-petrol.bg/bg/prilozh ... nostantsii
forski - специалист
Аз съм на бензин, колата е 1,8 100к.с. правя по 8-10хил. годишно и за сега ми отърва от към разходи!
Карал съм и на газ и на нафта, ама не ми се занимава вече с ремонти на газени инсталации и скъпи части за дизелови мотори, атмосферка бензин и пей сърце :)
Зареждам предимно на Петрол 95-96 за сега няма проблеми с горивото!
Последна промяна от forski на пет авг 08, 2014 3:12 pm, променено общо 1 път.

Тема "С какво гориво карате?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: