• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Къртача струва ли си? Аз ползвам бош 2-26 DFR /http://perforator.pazaruvaj.com/bosch/g ... p17205162/. Този къртач има ли предимства пред боша?
ZEDYCUS - майстор
В силата на удара, на боша е 2,7 или 2,9 J не помня точно, на този е 5. Ако отговаря е сериозен удар, преди време използвах за кратко за един ремонт-Mакита HR3000 със същия удар - яко къртеше. :wink:
Бая се замислям за един Парксайд за вилата. Все има за оправяне нещо там.
mitko64 - майстор
Доста рових снощи за перфоратора, но освен, че е на Kompernass, друго не открих. Иначе от немският Лидл от характеристиките и снимките, добих следната представа- вероятно е с 3 функции(ударно, безударно пробиване и къртене). За ръчна фиксация на длетото нищо не пише(не, че е някакъв плюс). Вероятно няма конст. електроника, за съединител не пише но вероятно има, иначе толкова мощна машина едва ли ще мине ТUV. Има реверс( явно ръчката отзад) и електр. регулиране на оборотите,вижда се на ръкохватката която пък е с антивибрационна система на окачване.Мах. обороти и удари в сек. в границите на този клас перфоратори.
Според мене добро решение за домашния майстор като къртач, перфоратор, мощна бормашина и миксер. Само където сигурно доста тежи. А цената - няма такава за 4-6J.
razli4en73 - специалист
Тоя циркуляр го чакам отдавна така,че пак олеквам другата седмица.Да дам малко мнение за прхосмукача,добра е,но не съм доволен от функцията вентилатор,доста слабо духа сравнение с Ейнхела който е по малък и доста по нисък клас сравнен с тази.Това никак не ми хареса,пониже доста често обдухвам инструментите от прашуляка, иначе смуче яко.
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
Тоя циркуляр го чакам отдавна така,че пак олеквам другата седмица.Да дам малко мнение за прхосмукача,добра е,но не съм доволен от функцията вентилатор,доста слабо духа сравнение с Ейнхела който е по малък и доста по нисък клас сравнен с тази.Това никак не ми хареса,пониже доста често обдухвам инструментите от прашуляка, иначе смуче яко.
Спомням си, че имаше някакво копче- плочка отзад за включване на обдухването, но как беше не помня точно. Иначе си духаше добре когато я пробвах. Сега погледнах в упътването. Пише, че при обдухване се сваля филтъра.За циркуляра- също е нов модел, и както 1300А1 има регулиране на оборотите и константна електроника за поддържането им(Intelligent power control),плавен старт, абе екстра до екстра. .
Последна промяна от mitko64 на чет авг 07, 2014 12:11 am, променено общо 6 пъти.
razli4en73 - специалист
Когато навиваш маркуча,той натиска бутон,който отваря клапа.Всичко това е на една плочка,която се сваля и има филтър,който се почиства.Аз не казвам ,че не духа,но просто правя сравнение,което не е за вярване,но този Ейнхел смуче доста по слабо,но духа като змей,истински компресор.Ама мисля да му търся нов собственик,че станаха много.
stan73 - майстор
За обдухване може да се ползва и турбинният компресор от система за боядисване тип "Маджик Пейнтър", "Пеинт Зуум" и др. Компресорът се носи на рамо, не е повече от 2 кила. Към 600 вата е. Духа изненадващо силно (като 3 яки прахосмукачки). Купих моята система от сестринската верига Кауфланд на половин цена (някакво промо тогава) само за между 45 до 50 лева преди около 10 до 12 месеца. Тогава боядисвах едни гаражни врати със сребърен феролит, но с четка. Стана отвратително. Свалих повечето от боята с лидълския орбитален шлаиф и после ги боядисах наново с току-що закупената система за боядисване. Не казвам, че стана идеално, но стана много по-добре (поне сега не се вбесявам като ги видя). А мога да ползвам компресора от системата и за куп други неща.
mitko64 - майстор
Днес най- накрая си взех отровно зелените обувки, много са ми удобни, стоят ми като изляти. Но пачият крак премина, та не ми се очертава скоро преход из Витоша. Поразгледах и градинските благинки- всички са на OWM, изглеждат добре, а двете лизарски ножици са тайванско производство.
resistbody - майстор
За шублера какво ще кажете, от доста време се каня да си взема и електронен...
nikolson - майстор
Аз пък се колебая за ъгломера... :?
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: