• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
forski - специалист
comunikator написа:
а и на Маздата са по-скъпи чарколяците,а да не говорим,че и цената като кола е с 1000лв нагоре минимум.
Нищо подобно, цените на частите са нормални, а и самата кола рядко дефектира, щом си решил търси Опел аз само ти предложих алтернатива, успех :)
kr1100 - майстор
comunikator написа:
,а на мен ми трява багажник,
Гледай тогава Шаран/Алхамбра с 2л 115 к.с. 8 клапанов двигател код ADY . 2и3 ред седалки се свалят изцяло за секунди -пренасянето им до мястото за оставяне е повече. С 2 предни седалки е огромен пикап - вЕрвай ми.Задните редове седалки можеш да ги въртиш в комбинации 2-3-4-5.Велосипеди влизат цели, влиза цял палет.зафирата е по-ниска и с по-малък обем.
comunikator - специалист
Ако става въпрос за VW Sharan не ми харесват като дизайн.
Вече капарирах една Зафира 1.6i 101коня Елеганс - с всичко екстри за модела.
Тази еко такса която се плаща в КАТ индивидуална ли е за всеки модел - нямам представа колко ще ме одрусат?
Chefo77 - майстор
Около 500 лева излиза всичко - регистрация, номера, талони, екотакса, ГО. 240 лева фиксирана е таксата.
comunikator - специалист
А за колко време се минава в КАТ и сам човек може ли да се оправи?
Минавал съм преди 11г в КАТ ,но от тогава нещата са се променили и не са ми ясни.
Chefo77 - майстор
Е как да ти кажем за колко време се минава, даже отричаната от Тинки Ванга нямаше да го знае :)
Иди следобяд. Има по-малко хора. Същото е и в данъчното. Поне във Варна тази тактика е успешна.
vekarata - специалист
Колега,ако купуваш от автокъща те съдействат.
comunikator - специалист
Точно тая автокъща не съдейства да си е.а късмета :-)
8180 - майстор
lecki написа:
По-големия данък започва от 102к.с. нагоре.
Понеже се порових малко - има леко разнообразие в мененията по въпроса.
Според някакъв калкулатор от 74kW нагоре данъкът скача.
А 74 kW са:
Прикачен файл:
Graphic1.jpg
Днешните автомобили често се въртят някъде ок. 100к.с. и който прецизира данъка/таксата да си провери кое-как четат/смятат в конкретната Община..
vekarata - специалист
Намери един приятел да помага за опашки,ако има и не се паникьосвай.Ще се справиш. [-o<
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Opel Zafira 1.6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: