• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Колеги, какви са тея бургии за бетон 60см? Каква дебелина са, не съм ходил да гледам - навсякъде ли има, коплекти ли са?
prascho - майстор
dpp написа:
Колеги, какви са тея бургии за бетон 60см? Каква дебелина са, не съм ходил да гледам - навсякъде ли има, коплекти ли са?
10,16,20,22,25 /10,12,16,20,25/mm по спомен. В два лидл в София ги имаше. В провинцията не ги видях.
prascho - майстор
Последно за "къртача" и затваряме темата. Никъде в упътването не е посочен параметър "сила на удъра". Тези 5J излиза, че са си чист рекламен трик. С две думи си е чист китайски перфоратор :). На късметлиите честито. ;)
dadko - майстор
Що да се затваря темата? Я какъв чат си заформихте...И а з го взех перфоратора и комплект свредла по 600мм, щото ще ми се налага да дупча една външна стена. Тарикати тези от Лидл. Пускат свредлата без да ги обявяват в брошурите, но- по същото време, когато пускат и перфоратор...
А , че самия той е китайски- е ясно- какъв да е? И свредлата са китайски и си го пише на тях, ама за по 5 лв на свредло, и то с тая дължина...
zaza14 - специалист
Ей го и ревюто...

https://www.youtube.com/watch?v=N3wSSQT8vdw
anabolicbeast - специалист
zaza14 написа:
Да, много благодаря. Питането ми беше насочено към 15 стр. "Поддръжка и почистване" Където пише: "Почиствайте редовно захвата на инструмента 6. За тази цел дръпнете блокиращата гилза 7 назад и свалете прахозащитната капачка от захвата на инструмента 6.

Ставаше дума за свалянето и почистването на прахозащитната капачка. :)
С отвертка се сваля гумената капачка, там има нещо като полукръгла скоба, която държи пружината и т.н. Но това е необходимо след доста къртене или пробиване на тавани придружени със смазва във патронника. На моя перфоратор скоро му направих едно такова почистване и му сложих повечко грес при свалени капачки. Ако не си ме разбрал утре мога да кача снимки! :partyman:
zaza14 - специалист
Чудесно, колега, питането ми беше по-скоро информативно, но ако не те затруднява, би ми било интересно. Мерси предварително. :drinkers: :partyman:
stan73 - майстор
А за качеството на свредлата няма да се притеснявате, щом са производство на Абрахам Дитрихц. Те само готини неща правят, а и нали са на Вюрт все пак...
Гедоренцето за 30 лева на кой производител беше ?
prascho - майстор
По спомен тези: http://www.kompernass.de/. С изключение на свредлата останалите неща с марка парксайт тази седмица са техни.

Каква е градацията между Owim, komprenass и Abraham? Или всяко изделие различно.
stan73 - майстор
Компернас, Аинхел и Гризли Гартенгерете правят електроинструменти за Лидл. Гризли е по-доброто (от ранга на Бош е (и е по-добро от зелената им серия)).
А от механичните инструменти съм виждал в Лидл: Миломекс - според мен са меки и не стават, Овим - стават, но предпочитам ADW (Абрахам Дитрихц (възможно е да бъдат брандирани и като "Майстаа")) - много добри са, собственост на Вюрт (цените на Вюрт обаче са брутални за съжаление), но иначе като качество са от ранга на Гедоре, Бринко и т.н. (поне нещата, които имам вече, произведени от ADW са брутално яки)
П.П. От обяснението ти по-горе не ми стана ясно кой е производителя на гедоренцето - Овим или ADW ?
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: