• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Как ми се иска да пуснат един компресор ама надали :)
dadko - майстор
Попрецаках се с макарата-удължител. Навсякъде по кутията е написано, че кабела е 10 метра. И на четирите страни, та дори и на капака. Но никъде не е написана квадратурата на кабела. написано е на стикер, залепен на самата макара, който го виждаш след като купиш продукта и отвориш кутията. и на стикера пише, че кабела е 3х1 мм^2... Не знам дали това ще е достатъчно основание да го върна. Замислих да използвам макарата и да навия по- дълъг кабел още като я взех и май точно това ще стане
Някой писа, че удължителите били 3х1,5 мм^2, но явно това се отнася за тези, които не са на макара а само разклонител с 10 м кабел. Удължителя, който е с макара- НЕ става.
fbr - майстор
monster18 написа:
И аз се оглеждам за един настолен циркуляр, но засега няма. Гледам, в продавалника има доста добри попадения, но ми се иска ново с гаранция.
пишман_майстор - майстор
monster18 написа:
В момента в немско има някакво за аерограф . Днес го гледах .
tzetzo160 - специалист
dadko написа:
Не знам дали това ще е достатъчно основание да го върна.
Отиди с касовата бележка и мисля, че няма да имаш проблем. Като дойде управителя просто му кажи, че не си знаел че е 3х1.
dadko - майстор
Почти съм сигурен, че ще ми върнат парите, ако отида с касовата бележка. Проблема не е, че АЗ не съм знаел, а, че НИКЪДЕ не са написали на кутията каква е квадратурата на кабела. То с тези 1 мм^2- само осветление ще мога да включа в този "удължител"
Последна промяна от dadko на съб авг 16, 2014 12:30 pm, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Един приятел с толкова даже заваряваше с електроди 2.5.
Само че трябва кабелът да е развит за по-малко загуби (накратко).
Така, че почти всякакви електроинструменти можеш да си включваш съвсем спокойно до 1.5 или в краен случай 2 киловата.
А от друга страна можеш и да го върнеш съвсем спокойно до един месец след покупката и без уважителна причина.
dadko написа:
Почти съм сигурен, че ще ми върнат парите, ако отида с касовата бележка. Проблема не е, че АЗ не съм знаел, а, че НИКЪДЕ не са написали на кутията каква е квадратурата на кабела. То с тези 1 мм^2- само осветление ще мога да включа в този "удължител"
На мен ми направи впечетление още на пръв поглед ,че кабела с макарата е по тънък.Потърсих някъде да го пише-не видях.После погледнах на маркировката по изолацията на самия кабел 3х1мм2.Отказах се.Проверих по кабела с разклонителя - 3х1,5мм2-взех него;)

BR
zaza14 - специалист
avantabs написа:
zaza14 написа:
Опа прасчо....и аз писах в една друга тема

viewtopic.php?f=54&p=622045#p622045

би ли сподел ти как се справи с;

OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:

"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"

Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?

Дърпаш заключващия патронник до долу, да ти е удобно да хванеш добре с пръсти прахозащитната капачка, прилагаш малко напън, гумена е и излиза от шлиците малко трудно. Почостваш от камъчета и разни мръсотийки металната част, пръскаш с малко гресчица, и по обратния ред с малко сила отново фоксираш капачката на мястото си. Това е.
Първата ми работа беше да смажа всички превключватели на перфоратора, уредите на лидл имат там проблем, не са смазани и се търка пластмаса в пластмаса, поне това си е мое мнение.

Да, непременно ще пробвам когато му дойде времето по този метод с повече сила, благодаря за включването. =D> :partyman: :drinkers:
Valkooooo - специалист
Днес отнесох от Асеновградският Лидл бургиите по 60 см, изглеждат добре, но докато не се пробват нищо не може да се каже :) .
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: