Как ми се иска да пуснат един компресор ама надали 

monster18 написа:Как ми се иска да пуснат един компресор ама надалиВ момента в немско има някакво за аерограф . Днес го гледах .
dadko написа:Почти съм сигурен, че ще ми върнат парите, ако отида с касовата бележка. Проблема не е, че АЗ не съм знаел, а, че НИКЪДЕ не са написали на кутията каква е квадратурата на кабела. То с тези 1 мм^2- само осветление ще мога да включа в този "удължител"На мен ми направи впечетление още на пръв поглед ,че кабела с макарата е по тънък.Потърсих някъде да го пише-не видях.После погледнах на маркировката по изолацията на самия кабел 3х1мм2.Отказах се.Проверих по кабела с разклонителя - 3х1,5мм2-взех него;)
avantabs написа:zaza14 написа:Опа прасчо....и аз писах в една друга тема
viewtopic.php?f=54&p=622045#p622045
би ли сподел ти как се справи с;
OK, взех, Парксайда. Да ми служи дълго време! Имам няколко въпросчета. Правя както е описано в книжката:
"...дръпнете блокиращата гилза назад (дърпам я) и свалете правозащитната капачка от захвата на инструмента"
Дърпам блокиращата гилза, но правозащитната капачка не иска да излиза....направих няколко опита и се отказвам. Нещо по-специфично ли се прави, да я изкарам?
Дърпаш заключващия патронник до долу, да ти е удобно да хванеш добре с пръсти прахозащитната капачка, прилагаш малко напън, гумена е и излиза от шлиците малко трудно. Почостваш от камъчета и разни мръсотийки металната част, пръскаш с малко гресчица, и по обратния ред с малко сила отново фоксираш капачката на мястото си. Това е.
Първата ми работа беше да смажа всички превключватели на перфоратора, уредите на лидл имат там проблем, не са смазани и се търка пластмаса в пластмаса, поне това си е мое мнение.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: