Имама яма на село ,която е направена преди 8 години от 2бр гуми  от фадрома и циментови колове между тях.До скоро държеше някакво  ниво ,но тази година се наложи да я чистя и след почистването се напълни много бързо и не дава никакви признаци за спадане на нивото, и то в големите жеги.Та в този ред на мисли, някой ако е ползвал разни био продукти от които има ефект да сподели.Защото ще трябва да се копа нова до старата,което доста ме стресира ,багери съборени огради,кал бетон итт..
http://www.preparati.bg/products.php?id ... HJWrr.dpbs за този препарат пишат ,че ямата ще се възтанови. Ама от дърта баба ,млада булка не става
 Ама от дърта баба ,млада булка не става  Та помагайте с съвети без копане ако може ,че  с тези инструмети дето ще ме заравят много ги мразя.
 Та помагайте с съвети без копане ако може ,че  с тези инструмети дето ще ме заравят много ги мразя.

http://www.preparati.bg/products.php?id ... HJWrr.dpbs за този препарат пишат ,че ямата ще се възтанови.
 Ама от дърта баба ,млада булка не става
 Ама от дърта баба ,млада булка не става  Та помагайте с съвети без копане ако може ,че  с тези инструмети дето ще ме заравят много ги мразя.
 Та помагайте с съвети без копане ако може ,че  с тези инструмети дето ще ме заравят много ги мразя.

аз съм в подобно положение обаче е каменна зидария
  аз съм в подобно положение обаче е каменна зидария 
 на ръце. Третият човек се подбира да е над 120кг и сяда отгоре за тежест.Въпроса е ако има още един слой от глина да се премине през нея.След затръбяването водата да влезне в тръбата, и ако ми е писано да почне да попива.Ще оставя тръбата да надстърча около1,5м от дъното, и отгоре  решетка за  да предпазва от навлизането на по едри работи.
 на ръце. Третият човек се подбира да е над 120кг и сяда отгоре за тежест.Въпроса е ако има още един слой от глина да се премине през нея.След затръбяването водата да влезне в тръбата, и ако ми е писано да почне да попива.Ще оставя тръбата да надстърча около1,5м от дъното, и отгоре  решетка за  да предпазва от навлизането на по едри работи.