• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Junak - майстор
Я по подробно обясни, че изби техниците - рибата де :? Да си чувал нещо за повторни заземители? И как се доставя "лоша" нула :lol:
mironcho - специалист
Junak написа:
Я по подробно обясни, че изби техниците - рибата де :? Да си чувал нещо за повторни заземители? И как се доставя "лоша" нула :lol:
Здравейте всички,
чета от доста време форума, намирам доста интересни неща тук. Сега след успешна 20 дневна регистрация мога и да пиша. Имам въпроси по различни теми, а и няколко хрумвания за споделяне.

Сега по темата: Не казвам, че конкретния случай е същия но всичко е възможно

Нулата може не да е само "лоша", а изобщо липсваща - например при прегоряла връзка към нулевата шина в последната разпределителна касета преди входа. Това е случка от 30 или 31 (не помня точно) декември преди няколко години в блока на един приятел: Пенсионер от блока събрал пари и сменил бойлера си с нов, като при монтажа старите тръби, холендри и прочие от стената до бойлера били сменени с меки връзки. Вечерта когато домакините си включили печките станала зарята - меките връзки на всички бойлери светнали и протекли. Светлинното шоу било като по учебник. За радост на всички живущи дежурната група на енергото спасила празника.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем със Бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: