• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
bjohnev - специалист
От няколко дни се чудя къде ли ще се обсъди темата та да постна моето решение на всички Skype проблеми... засега!
Който не се интересува от сърцераздирателната сапунка и иска да знае как да си оправи Skype-а да чете след звездичките.
Skype ме отряза и мен на 31.07.2014 в 24 часа на XP SP2, който ползвам от години и не се е дънил никога. 3-4 Дни преди да ми пратят мейл, че, разбираш ли, спираме да приемаме инвалидните версии и правим всичко възможно да "bring you the ultimate Skype experience..." просто спряха да логват старите версии. Благодаря и на Майкро и на Софт, за което.

Беше починал човек в БГ а аз съм на разстояние и разчитам само на Skype за контакт. Общо взето мазало, но да не досаждам.

След дълго четене и мислене стигнах до следния работещ вариант:
- В условия на XP SP2 все пак се налага SP3. (Предварително си пригответе Windows Activation Kill или Windows Genuine Notification Kill ако наскача, че не е истински, да е под ръка)
- Сваляме Skype portable 6.18.0.106 от portableapps.com (http://portableapps.com/apps/internet/skype_portable)
- Пускаме го и се логваме. Ако тръгне - върви!
- Ако не тръгне, и тук е врътката, във директориите на 6.18 заменяме Skype.exe и SkypePortable.exe с тези от Skype Portable 5.x (не са качени някъде но мога да ги пратя на мейл)
- Стартира се като бебе и с новите креденции (credentials) се логва и хвърчи... засега.

Дано съм от помощ на някого.
Поздрави
Mc Queen - специалист
Вижте на какво попаднах:
http://www.kaldata.com/forums/topic/229 ... не-вписва/
пост No.6
Поздрави:
Mc Queen
thinkpad - майстор
Руснаците са разказали играта на Майкрософт, като са пуснали пачнати версии на Скайп 3.8, 4.2 и т.н, при които проверките на MS не действат и се логват без проблеми. Линк за 3.8 ще дам ЦЪК Skype 3.8i - проверено, чисто от вируси, в момента го ползвам!
tarlyo - специалист
Жив и здрав да си за линка. Потвърждавам, че работи. Новата версия не ме кефи въобще, досега бях с 3.8.
kr1100 - майстор
@ Линк за 3.8 ще дам ЦЪК Skype 3.8i - проверено, чисто от вируси, в момента го ползвам!

За работене работи .Но нямам фонетика на него. :?
Иначе фонетиката ми е в ред /за ИЕ,Хром, складова,MS Office -ХРSP3 /
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
abcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:
Само споделям че версията на Скайп с която в момента работя е: 4.2.0.169
Win XP SP3.
Не знам кой, как го е излъгал, не помня дали аз съм го инсталирал.
Докато кажа че работи и спря :axe:
bjohnev написа:

- В условия на XP SP2 все пак се налага SP3. (Предварително си пригответе Windows Activation Kill или Windows Genuine Notification Kill ако наскача, че не е истински, да е под ръка)
- Сваляме Skype portable 6.18.0.106 от portableapps.com (http://portableapps.com/apps/internet/skype_portable)
- Пускаме го и се логваме. Ако тръгне - върви!
- Ако не тръгне, и тук е врътката, във директориите на 6.18 заменяме Skype.exe и SkypePortable.exe с тези от Skype Portable 5.x (не са качени някъде но мога да ги пратя на мейл)
- Стартира се като бебе и с новите креденции (credentials) се логва и хвърчи... засега.
Дано съм от помощ на някого.
Поздрави
Това тръгна и работи, но повечето ги показва онлайн, а те не са.
thinkpad написа:
Руснаците са разказали играта на Майкрософт, като са пуснали пачнати версии на Скайп 3.8, 4.2 и т.н, при които проверките на MS не действат и се логват без проблеми. Линк за 3.8 ще дам ЦЪК Skype 3.8i - проверено, чисто от вируси, в момента го ползвам!
- А това е яко. - Даже не се инсталира, а директно тръгва и цепи мрака, показва кой е онлайн коректно. Върви и на XP SP2, дето нито една версия не тръгна. Фонетиката ми върви без проблем.
Така може да се пуснат 2-та скайпа едновременно (SkypePortable и Skype 3.8i), че и с едно потребителско име става.
Благодаря thinkpad. =D> :partyman:
montoya - майстор
Братушките си падат по тихите инсталации, стартираш ексето и да речем няколко секунди ти помръдва мишката и готово.
MamaMy - майстор
Нищо не инсталира. Директно си тръгва като втори скайп. Аз имам работещ и инсталиран и този си се стартира отделно. Пускам го с друг потребител и двата вървят както с лаунчера. Между другото се оказа, че от Майкрософт са блокирали по някакъв начин и Лаунчера. Не желае да се свърже с другите ми потребителски акаунти.
bjohnev - специалист
Моята система от 19.08.2014 вече не върви. Отрязаха ме като суха клонка...
"Skype cannot connect" и толкоз.

Пуснах тоз, руския, 3.8i. :prayer:
Само дали братушките не събират данните на акаунтите? Че съм си заредил парички за телефония там 10 евро... еми така де. :?
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
Ще ти таковам и Скайповете да ги еВа в п.дал.те
Пуснах 3.8 на втори компютър със XP SP2 и я пробвам с моите регистрации (3 броя) - върви. Пускам със 4-та регистрация (на собственика) и блокира и търси нещо си. С конкретно потребителско име не ще - а ся де? На първият комп. с SP2 - върви с 4-тото име и парола. :ka:
Аз викам да се връщаме на ICQ. Че какво повече ни предложи Скайп, освен повече проблеми?
Оня ден като спря Скайпа и викам я да видя ICQ-то дали работи (от 2009г. е инсталирано). - Че работи си без проблем.

PS: Оправих се. Наложи се да изтрия профилите които се пазят дори след деинсталацията на предишният Скайп (C:\Documents and Settings\user\Application Data\Skype\...)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Старите версии на Скайп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: