Нека намерим най-тънките цени.
milev5 - специалист
Да похваля и козметиката.
Преди 10-ина години реших да сменя класическия тройной :-D одеколон с нещо друго(ползвал съм и други).
Почнах с всякакви мазила за след бръснене. Като накрая се спрях на дневен крем.
Ползвал съм почти всички марки на пазара, като от 3г ползвам само Български. Е няма място за сравнение.
Вносните са пълен булшит, както казват ХаМеРиКаНцИтЕ :-D
Не попиват, стоят мазни, имат лош аромат и са дооооста скъпи.Единственият крем, който ставаше за нещо беше Nivea Soft за лице.
В момента ползвам крем за лице на Агива, попива бързо, не е мазен и е със супер аромат.Имам и на Билка, но чакам да свърши Агивата.
Натуралните пасти на Билка са най добрите, особенно тези без флуор, с вкус на грейфрут и лимон.
От кремовете за ръце всичко което е Българско, взимам 2-3 тубички и в една голяма кутийка ги изцвръквам :)
За мен най добра комбинация е от с екстракт от грозде, роза и боровинка. Кожата се възстановява за 24 часа. Лично изпитано.
thinkpad - майстор
shotik написа:
Повечето машинерии ,инструменти и други неща са ми български,но впоследно време констатирам ,че много стоки са с лошо качество.
Жиците и да не са калайдисани ще работят. А и този, който произвежда разклонителя без кабел и този, който сглобява разклонители не е задължително да е един и същ. А китайски разклонител ми се е разглобявал в ръцете и ме удари ток, докато изключвах адаптер на рутер от него!
ceco_144 - специалист
От баща ми са останали една дрелка Елпром /Ловеч/, дано не се бъркам. Както и един абрихт и циркуляр за тези дрелки. Абрихта за любител много добре се държи, жалко е че не мога да си намеря диск за циркулярчето. Имам и западни, но с тях лесно се работи :-D Друго си е Бг. Жалко е че по време на Социализма не е имало такова разнообразие и достъп. И са малко машините, но пък и много здрави. Сега Запада много ни е разглезил и улеснил :-D :-D
sstefanov - майстор
milev5 написа:
...
,,,.
Не е реклама, но пробвай това:
http://www.niveamen.bg/products/silver- ... e-balm_Feb
Chefo77 - майстор
sstefanov написа:
milev5 написа:
...
,,,.
Не е реклама, но пробвай това:
http://www.niveamen.bg/products/silver- ... e-balm_Feb
Пробвано, стои ми мазна кожата. В момента съм с Малициа и попива перфектно, но определено после ще мина на БГ.
От месеци сме разкарали всички прахове и омекотители и сме само на My Forest. УНИКАЛЕН!
Астера хомеопатика са страхотни пасти! Бих ползвал и дезодоранти на Астера, но ги правят в Турция!
Всичкото удължител си го сглобявам сам и само с разумно скъпи БЪЛГАРСКИ елементи. Те сякаш струват милиони, че да пестя стотинки точно от това...
kr1100 - майстор
Чефо пробвай :дневен ревитализиращ крем на Талодерма". ЗПЗ под новата печатница надолу в ляво.Има табела .Продават на дребно / 2 етаж/.
stan73 - майстор
И аз щях да препоръчам нещата на варненската фирма Талодерма. Според мен са супер. Имат например един крем за ръце - Еудермол 5. Преди време се бях заел да си измазвам къщата, но колкото и да се пазих (с промазани ръкавици (пък и то колко ли да ми е яка кожата на ръцете, на комп.инж., но не се плаша от работа, особено при алтернативата да дойде някой гъзорък майстор...)) си прецаках кожата на дланите. Мазах се със всички кремове, които имахме, но не помагаха. После като се върнах на работа, като свърши отпуската, една колежка ме видя как се мъча и ми каза за този крем. Купих го (не е скъп, към 4 и нещо някъде), и чудо дет' се вика - помогна много :). В последствие видях, че имат и други от серията, за стъпала (май се казваше Еудермол 10), масажни и т.н. Та и тези за крака и масажният също са хубави. Виждал съм и в аптеките Маришки да ги продават, и за в някакви природни аптеки също ги имало. П.П. На мой приятел като му помагах си за леенето на основите за къщата му, та и той после се оплака от силно напукани ръце, дадох му от този крем (Еудермол 5) - и той се възхити.
Chefo77 - майстор
Благодаря, ще се възползваме - след такива препоръки няма как!
kr1100 - майстор
По Марешките няма голям избот - затова от извора -
nikolson - майстор
Наскоро колега питаше за въжета. Стоманени сапани знаех че правят в Роман, за конопени, полиестерни и др. не знаех, че ги има. Но http://cangos2001.com/

Тема "Да подкрепим българското!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: