+1 Като ползваш и нощната тарифа и като се има в предвид че добива не е постоянен, едва ли си заслужава гимнастиката.
Съдомиялната отдавна ми е вързана към системата. С пералнята не успях да се догодя защото сложих една с повечко акъл и заради гаранцията не ми се искаше да я преправям. То може по простичко с един термосмесител да им подавам към 35-40 градуса но нещо не ми се разправя. На старата си бачкаше но бях свалил температурата на подаващата на 45.
Иначе и двете са си голям бирник на ток. Дори да се абстрахираме че топлата вода ни е без пари особено за съдомиалната си е голям + това че предварителните накисвания ги прави с топла вода а не със студена както е в повечето машини. Измиването е много по добро дори и с по малка доза препарат. Тъй че освен от тока пестим и от препарати.
Тъй че и при не постоянен добив си заслужава. А при мен както е дори и зимата имам винаги топло от друг источник.
!!! За тези които не са запознати макар че повечето пишещи в темата са в час с тая техника да не стане грешка и после някой да ни благославя, да се имат в предвид че трябва да се монтира смесител на входа който да подава вода с температура не по висока от 50 градуса.