То има и сгъваеми къщи http://mobilehomes.bg/index.php/bg/sgyvaemi-kashti -могат да кацнат на единични фундаментчета.За да е преместваем един обект трябва да е сертифициран и да има фабричен номер.

atanasov2004 написа:СтаваЗдравейте! Ще може ли ако намерите телефона на вашия колега и аз да се възползвам от него.изгубих координатите на един познат, който работеше точно това-малки къщи и вили. Разгърнато едноетажно
строителство тип : малка кухня,баня с тоалетна, хол,спално работеше на 130евро, квадратен метър до шпакловка.
В тази цена е материала и труда му. Плащаше и на един помощник. Но работи на "сиво", няма фактури и не дава
документи. Материалите си ги пазарува без ДДСи на пазарлък...За 11000лв, по мои сметки е към 42 м2.....
В тази цена не влизат разрешителни за строеж,план,скици и документация...Ако си сръчен и ги разбираш нещата ще
си стане малка вилаАко успея да се свържа с човека ще ти дам координати...
 Благодаря предварително! Става въпрос за същия случай. Просто при мен 46 м2 вила.
 Благодаря предварително! Става въпрос за същия случай. Просто при мен 46 м2 вила.