Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Уважаеми, ерудити! Досега не срещнах мнение, различавайки се от всеобщото такова, относно монтирането на първото ЦД .... на разст. от 100 мм от УД-то! Как да завинтя "копче" на единият край на дир. окачвач спряма ЦД-то, откъм 10-те сантиметра, след като не разполагам с винтоверт с дължина 8 сант.???? Аде ..... как?????[/b]
citrofen - специалист
:?
Какви са тези 100мм?

В общия случай, лично аз на стените, първото СД го слагам на 55 или 60 см от стената/УД-то и после СД през 60см, на тавана максимум 50см от стената/УД-то и после 50см м/у СД-тата.
marto - специалист
явно не е първото а последното ЦД , ми просто не го хващай от едната страна :wink: аз така правя като се случи близо до УДто

(може да туриш един окачвач повече на това ЦД )
Takezo Sensey - модератор
или си купи винтоверт ...L=8 см. :-D..........бъзикам се де , може окачвача да се подгъне под CD - то , естественно копчето ще пречи , бележиш къде са пада на картона и леко изрязваш , да се скрие...хаиде сега кажи не съм ли за нобелова награда :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:

Тема "питайки .... свенливо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: