profy написа:'Ми наричат се комплексари. Ако си преценил да се държиш като такъв, то никой не може да те спре. Като изключим огромния набор от знания, който предлагаш, поведението ти е точно такова. Същото като на адаша.Chefo77 написа:...Не знам и този въпрос изобщо не ме вълнува. Иначе всекиму заслуженото !!!
Но нали знаеш...
Впрочем процесуалният опит нито се изучава като дисциплина, нито се получава при лепене на паркет с дъвка, или чрез безсмислено плямпане в теми като "Нощни птици".
Между другото каква е полезността от целодневното ти киснене в този форум ?
Освен реклама на фирмичката ти и търсенето на клиенти !!!
Ще придобиеш пълна деквалификация...Язък за клиентите, казано на варненски диалект.
И ако за теб деня започва в 7 и свършва в 8.30, след което в 21 до 01 - не искам да знам къде ти се губят останалите часове.
А фирмичката ми няма нужда от реклама. И без това точно в този форум и в БГ-ремонти файда от реклама няма - опита го доказва.

И за тандема нищо не знаем...
 И за тандема нищо не знаем...  

Но това ще да рече потомствен девственик трето поколение, неее.
 Но това ще да рече потомствен девственик трето поколение, неее.  

виж тая реклама.
  виж тая реклама. но понеже случаят ти не търпи отлагане, предлагаме съдействие
 но понеже случаят ти не търпи отлагане, предлагаме съдействие    - без ред, по ниска тарифа, малък процент.
 - без ред, по ниска тарифа, малък процент. 
   Въобще комплексни услуги. Абе оказва се, че само акъл не могат да добавят,
  Въобще комплексни услуги. Абе оказва се, че само акъл не могат да добавят,  за съжаление.
  за съжаление.