• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
ribnikolaevi - майстор
Къде се продават такива вакумни вендузи? Трябват ми добри, да закача етажерка на тях. Намерих комплекти с етажерката:
http://www.baniamagazin.com/%D0%B0%D0%B ... -3664.html
Но търся само вендузите.
Например такава:
http://www.hi-pos.com/%D0%B2%D0%B5%D0%B ... 0%B0-clear
Но тази само от връзката и не ми вдъхва доверие.
Успех колеги!
shotik - майстор
Не ги препоръчвам,залепих ги и след няколко дни паднаха,замених ги с дюбели и винтове.
Също не купувай комплекти в найлонови пликове,от премятане по рафтове се изкривяват и още по - лесно падат.
ribnikolaevi - майстор
Благодаря, Shotik.
Точно затова поставям въпроса. Има качествени които не отлепват. И се опитвам да ги намеря, но не като част от етажерката, а отделно.
ribnikolaevi - майстор
Намерих в ИКЕА. Нов асортимент са им. Само цената леко ... 2 за 10 лева...
MamaMy - майстор
Аз пък си купих закачалки с вендузи и механизъм за изтегляне. Много са добри. Три големи и три малки за 6 лв. Другата събота ще снимам комплекта ако ви интересува. Подобни са на тази:
Изображение
nikolson - майстор
За тези от МамаМу не знам, но прозрачните силиконови и хавлиена кърпа не задържат.
MamaMy - майстор
Те и тези са силиконови. Ако не ползваш механизма за натягане, едвм държат себе си.
ribnikolaevi - майстор
MamaMy написа:
Аз пък си купих закачалки с вендузи и механизъм за изтегляне. Много са добри. Три големи и три малки за 6 лв. Другата събота ще снимам комплекта ако ви интересува. Подобни са на тази:
По-добре кажи откъде си ги взел... :-D Или производител ... нещо, някаква диря отде да ги намеря.
MamaMy - майстор
Аз ако помня толкова да съм дал направо линк :-D Подал съм молба в зоологическата градина да ме признаят за шимпанзе. И :butthead: ми е червен и помня по 3 секунди :lol:

Купих ги в Плевен от бившия магазин на "Ivan7". Сега там е друго.
ribnikolaevi - майстор
Хайде снимай тогава. И дано пазиш етикета ... :supz:
  • 1
  • 2

Тема "Вакумна вендуза за етажерка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: