• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
dragozow - майстор
Въпроса е какво ще прави с бизнеса на Баумакс? Повечето обекти не са техни, този до нас на Владимир Вазов целия комплекс е на една фирма която отдава сградите под наем. В момента в половината от хипермаркета на Рода са пуснали една фирма вносител на авточасти, ползват го за склад. Иначе бизнеса на Баумакс е продаден от седмица, поне аз от толкова знам.
gamencerista - специалист
хмм тези пък Карпет макс откъде ще намеря толкова пари за ново разработване на 8 големи магазина ... нещо ми мирише на задкулисни игри :rock:
dragozow - майстор
Ми може да имат някой зад гърба, може заеми. Имат някакви идеи явно, ще се разбере скоро.
aiako - специалист
Нещо интересно в този на вазов има ли ?
dragozow - майстор
Аз рядко влизам там, защото не намирам каквото ми трябва. По принцип във Враждебна има една много по-добре заредена железария с добри цени.
nikolson - майстор
Това някак си съм го пропуснал.
http://www.investor.bg/bylgariia/451/a/ ... ni,170020/
http://www.mr-bricolage.bg/riinfo/34 договор до 2019 година.
Какво ли ще правят Кингфишер с подразделението на Балканите?
gamencerista - специалист
Един познат напусна от Баухаус с думите че нещата не вървят на добре а там по негови думи взимат най-високите заплати в бранша ~800 лв чисто [-X
mitko64 - майстор
На всичките отдавна им се наситих и си пазарувам от местните железарии.Най много до Баухаус за цимент Девня или кварцов пясък. Да си вдигат чуковете и освобождават място за ОBI, Hornbach и Globus.
bulhomes2 - майстор
Миналата събота рекоха да огледам. И кат' са нафърлях на едни коплекти битове за отверки (винтоверти) по 1,50 лв (от 4,50 лв) - десетина от по-често срещаните. Добре, че само 3 си земах. Сина за 2 видии ги подостря като пирон отпред...
Chefo77 - майстор
Миналата седмица монтирахме малко ламинат, закупен от Баумакс. Вярно, че бил много намален - на 25 или 26 лева. От 49.99. Направо изгодно - взел последните 100 квадрата, всички останали ги били изкупили.
Само дето са забравили да споменат, че този ламинат в другите магазини е между 20 и 25 лева. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Баумакс фалир - има доста оферти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: