Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Надявам се в началото на другата седмица да мога да пусна снимки :)
filmatoplo - майстор
Чакаме го като слънцето утре :wink: .
rosso666 - специалист
браво за котлето въпреки че му липсват някои екстри.дано направят няколко разновидости от към екстри .Електрониката старата на горелката ли си е?Аз лично винаги се радвам на българския инжинерен ум така че избирам българското(почти винаги)
Искам да попитам дали е удачно да се направи измервателен уред с ламбда сонда(по-старите модели с две кабелчета).Питам защото един колега може да ми направи диоди които са вързани към сондата които показват количеството на кислород излизащо през комина.
plastkomfort - специалист
Може и с мултицет да замерваш аз поне така го направих.
stoyanstoyan - специалист
Доколкото разбрах котелът щял да бъде на пелети а на тези снимки не виждам горелка,която да е вградена в него. Честно казано очаквах по добър търговски вид. Да питам горната камера за дърва ли е или греша.
stoyanstoyan - специалист
Извинете ,имам в предвид котел грейко.
milenskior - специалист
На тези снимки горелката просто не е монтирана.
Иначе котела си е чисто пелетен, а търговския му вид според мен е идеален(не съм го виждал на живо но от снимките ми е такова впечатлението).
filmatoplo - майстор
Котела Грейко за сега в този си вид е само за пелети , като към него се монтира пелетна горелка Грейко .Има си всичко необходимо , тоест тя цялата работа върши горелката и всичката ел част е на нея , котела е само топлообменник с 2 вратички отпред и една отгоре за почистване , друго не му е необходимо .Топлообменника му принципно е като на Херца , за седмица съм монтирал 2 броя и давам прясна информация , а не от снимки :) .
essenov - специалист
а котелът на грейко, става ли за дръвца или само с горелката бачка?

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: