dragozow написа:Вики-б асемблират хоби серията си и произвеждат професионалните, освен това произвеждат улично осветление, трафове и др. Тези са онези без адреса, макар че ако имаш проблем мога да ти го кажа. Познавам едните и другите.И какво ти е мнението за тях, имам в предвид тези за които съм питал, стават ли или е някаква мошенгия. Честно казано изчетох доста във форума относно инвенторните, но темата беше + страници и повечето време бяха лични нападки между знаещите
Ел. инструментите. Консумативи.
etconev
- специалист
28 мнения в "Мнение за тази фирма"
etconev
- специалист
dragozow написа:За коя от двете фирми питаш? Апаратите на Вики-б не са лоши, имат малка 12 месеца гаранция и дървени кабели, работят добре. Аз съм им дистрибутор и не сме имали ядове с техни машини, при проблем реагират бързо.Говоря за тези, към които съм посочил линк в първият пост от темата, пак са вики, но се изписват Viki.
ZEDYCUS
- майстор
Варианта при тях е или работят или не. Перифразирано значи, че може да работи без проблем дълго време или да се скапе на втората заварка(ако немаш късмет, аз немах
). Слагай главата в торбата и си вземи една такава, тъкмо ще споделиш с останалите мераклии как са при работа.
anabolicbeast
- специалист
Нямам нищо против китайските стоки! И те са за хора, но лично мен ме дразни надписът върху описанието на всеки инструмент - ПРОФЕСИОНАЛЕН...! 
etconev
- специалист
ZEDYCUS написа:Варианта при тях е или работят или не. Перифразирано значи, че може да работи без проблем дълго време или да се скапе на втората заварка(ако немаш късмет, аз немахОт същата фирма ли си пазарил? Нямат ли гаранция, сервиз?). Слагай главата в торбата и си вземи една такава, тъкмо ще споделиш с останалите мераклии как са при работа.
etconev
- специалист
Да попитам нещо, че да не отварям нова тема. В момента имам стар трансформаторен електрожен /такъв с бобини де/. Интересувам се за инвенторните, защото имам намерение или да продам този или да го върна за старо желязо. Въпросът ми, докато това се случи
какви електроди и най-добре да ползвам за електрожена, рутилови или други ? До сега си ползвах каквито ми дойде и каквито имам, но след като се зачетох взех да се обърквам 
Тема "Мнение за тази фирма" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература