• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Ей това ,, и др." ме притеснява :?
Прикачен файл:
ScreenShot003.jpg
ScreenShot003.jpg (84.78 KиБ) Видяна 1820 пъти
много химии, брат :weedman:
bulhomes2 - майстор
Ба притеснява та... Пушеното е доказано канцерогенно, а не съм видял да те притеснява...
stiv1961 - майстор
Не ме разбра :? . Какво значи това ,, и др."?- чимен :? чесън :? , пипер :?, , барут :? , канабис :? и др. :-D Те и цигарите са вредни ама ги пафкаме.....
bulhomes2 - майстор
Те това ми беше мисълта. Що да те притеснява другото. На КокаКола да не би да и знаеш съставките? Всеки е длъжен да си пази хляба.

Карай! Да не задълбаваме в странични мисли!
stiv1961 - майстор
Пробвай пък сподели и резултат :)
Jawata - напреднал
stiv1961 написа:
Дай подробности за кутията, че имам един сандък от боеприпаси и се чудех какво да го правя. Отпред затваря ли се и има ли странични отвори?

Колега кутийката я сътворих от стара тонколона като в моя случай сложих на отворите за говорителите мрежа (от комарник) и на горния отвор поставих вентилаторите които изсмукват влагата от МеЗеЛъЦиТе.
(на снимката гърбът е свален(плътен) и се виждат отворите с залепена черна мрежа с бял силикон)
Прикачен файл:
16062014(003).jpg
stiv1961 - майстор
Благодаря при удобен случай и аз ще сътворя нещо такова :partyman:
kuger - майстор
Jawata написа:

Колега кутийката я сътворих от стара тонколона като в моя случай сложих на отворите за говорителите мрежа (от комарник) и на горния отвор поставих вентилаторите които изсмукват влагата от МеЗеЛъЦиТе.
(на снимката гърбът е свален(плътен) и се виждат отворите с залепена черна мрежа с бял силикон)
Прикачен файл:
16062014(003).jpg
Един съвет от мен, що не обърнеш посоката на вентилаторите,да духат на вътре, няма да се набиват с мазнотии.
stiv1961 - майстор
Моя сандък си мисля да го направя така
Прикачен файл:
Без име.jpg
Без име.jpg (22.16 KиБ) Видяна 1743 пъти
Вентилаторите ще нагнетяват топлия въздух и ще го принуждават да слиза надолу и да излиза през отворите.
Сандъка е дървен, капака му е с панти и заключалка( абе военна разработка :-D )
kuger - майстор
stiv1961 написа:

Вентилаторите ще нагнетяват топлия въздух и ще го принуждават да слиза надолу и да излиза през отворите.
Аз разбирам автора, че сандъка е за веене след опушване. В тоя случай дали ще духат, или смучат вентилаторите ще вършат еднаква работа. Само дето като нагнетяват, ще е външен, чист въздух, а не да изсмукват омазнения от вътре. Могат да се поставят и на долната част на сандъка.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: