Всичко за дърводелството
Здравейте колеги.Имам въпрос към притежателите на makita rt0700.Използвате ли с нея фрезери с 6.35 опашка и по какъв начин-допълнително закупена цанга или преход 6.35 към 8мм.
ZEDYCUS - майстор
Имам такава, но използвам само 8мм-та цанга.(6мм фрезери са доста редки и скъпи) Имам преход 8мм към 1/4, но не става на този модел, самата цанга е доста къса спрямо прехода. По добре потърси нова цанга директно на 1/4. :partyman:
Kumay - майстор
Има цанги 1/4" точно за този модел.
ceco_144 - специалист
Здравейте отново тази оберфреза, която изках да я закупя от олх ги няма в наличност. Сега в практикер има на промоция един модел с допълнителни фрезери. Модела е Einhhel BT-RO 1100 KIT днес ще пътувам и ако си заслужава според вас да я купя, че вече первазите за стайте чакат :D
Kumay би ли ми казал откъде мога да си намеря 1/4 цанга.Потърсих в интернет,но с доставка до България излиза доста скъпо.В един нашенски он лайн магазин имаше като артикул ,ама се оказа изчерпан и нямало да получават.Благодаря!
Kumay - майстор
maco написа:
Kumay би ли ми казал откъде мога да си намеря 1/4 цанга.
В момента я нямаме, но в Макита България има/И един колега от форума вече има :wink: /. Цената беше към 20лв.
mavryt4o - майстор
И аз вчера се здобих с фреза бош 1200 вата и имам въпрос .Правя един люлеещ стол от бук 4,5 см дебелина детайлите са доста завъртяни и няма как да бръкна с ексцентрика на всякаде.Питането ми е има ли такъв фрезер с който може да изглади примерно окръжност ирязана от зеге в 5см дъска или до колкото разбирам трябваше да режа примерно над шаблона 2мм после го налагам и с копирната втулка и прав фрезер по шаблона доизглаждам но аз вече изрязах точно.
cvetomir_77 - специалист
maco написа:
Kumay би ли ми казал откъде мога да си намеря 1/4 цанга.Потърсих в интернет,но с доставка до България излиза доста скъпо.В един нашенски он лайн магазин имаше като артикул ,ама се оказа изчерпан и нямало да получават.Благодаря!
Аз си я поръчах от http://www.tomika.bg/. Дойде ми около 21 лв с доставката на куриерската фирма. Сега си търся комплект таблени фрезери 8мм на нормална цена. Някой дали може да помогне?
EDI - майстор
Имам комплект 8 мм на ТЕКА - профилен, контрапрофил и таблен, ползвал съм ги един, два пъти и ги държа само за асортимент, ама цената няма да ти хареса.Иначе 8 мм само от ТЕКА, другаде няма да намериш у нас.
cvetomir_77 - специалист
EDI написа:
Имам комплект 8 мм на ТЕКА - профилен, контрапрофил и таблен, ползвал съм ги един, два пъти и ги държа само за асортимент, ама цената няма да ти хареса.Иначе 8 мм само от ТЕКА, другаде няма да намериш у нас.
Тъй като цената на 8мм таблените фрезери определено не ми хареса, си купих тази фреза с 1/2 и 1/4 цанги. А сега чакам таблените фрезери да дойдат от Англия.
Изображение

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: