• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
big_death - специалист
ОК , пиша на лични .
mitko64 - майстор
Лентовия, днес в Монтана имаше 2 броя, ако имаш познат. От понеделник Октоберфест мезета, а в четвъртък пускат топори, 4 килограмови чукове, влагомер и 10,8 V саблено трионче.
juvesan - специалист
Смея да твърдя, че вчера за лентовия шлайф в Пловдив нямаше никаква интрига : в Лидл в Тракия имаше поне 8-9 също толкова имаше и в този до гара Филипово ... знам защото се терзаех за машинката за точене на вериги и затова зяпах на посоки :rolleyes:
jekasus - майстор
mitko64 написа:
влагомер и 10,8 V саблено трионче.
Къде ги гледате? :?
resistbody - майстор
jekasus написа:
mitko64 написа:
http://issuu.com/promooferti/docs/lidl_ ... 70/9365609
dadko - майстор
jekasus написа:
mitko64 написа:
Те тука тека.

p. s. за малко ме изпревари
jekasus - майстор
Ще рискувам с влагомера :-D
mitko64 - майстор
Този път те копират Алди предложенията. Явно има някакъв конфликт. Гледах индентичен топор там- лично мнение, за увързани дъбаци си иска остра драдва а не топор с бузи. Също и влагомер гледах, не мерси, пробвах тяхна лазерна рулетка, метало- токо- дърво търсачка, голо вода, показва едно към гьотере. Аку триона- дали батерейката да е съвместима с някой от вертовете, а ако е(мен ми мяза като на 12V, дето у нас не ги видяхме), поне да го споменат.
griffin - майстор
Давам един глас за влагомера :) днеска го зех на някво намаление за 7 евра, имам цифров китайски с 4 шипа който трябва да мери по добре от тия с по 2. На една и съща дъска на едно и също място китайския дава от 2-6% в зависимост колко съм го натиснал в дървото като за 6 трябва зверски да се забие :). Влагомера на лидълците дава около 10-12 дори и при по плитко забиване. Набодах една камара дъски и стойностите за влага които показва са в границите на нормалното, за разлика цифровия :). Единствено което не ме кефи на лидълския е че няма холд функция можеше да махнат това фенерче и да ползват бутона за холд.
Според мен е читав влагомера друг е въпроса на кой колко му се е налагало да ползва такова чудо :).
juvesan - специалист
абе нещо не намирам ...имаше ли някакви мнения за косачката на трева тази дето е 1200 вата ? Май бях мернал нещо за нея, ама ми се губи ... :rolleyes: Имам електрическа коса, страховита е срещу всичко , що е зелено, ама пусто много вибрира бе.... а ми се ще да дам още някоя задача на децата... догодина :)
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: