• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kuger - майстор
Прикачен файл:
DSC00358 (1296 x 972) (600 x 450).jpg
Прикачен файл:
DSC00359 (600 x 450).jpg
При мен, мисля си струва. Домати средни за туршия дал Бог, но има и доста мутанти, които искам да опазя на корен докато узреят.
nikolson - майстор
hidrazin написа:
Ай стига глупости! Какви са тези космически цени?
:partyman:
Е, хубуу де. Посочил съм първия резултат, който излиза. По принцип този тектил се води спънбонд и се ползва в матраците и други тапицерски изделия. Ей на евтино, ама не е в Бургас. http://shop.agrodrip-zahara.com/index.p ... ry&path=82
Ако му трябва малко квадрати, едва ли си струва доставка. :prost:
vlax - майстор
kuger написа:
Прикачен файл:
DSC00358 (1296 x 972) (600 x 450).jpg
Прикачен файл:
DSC00359 (600 x 450).jpg
При мен, мисля си струва. Домати средни за туршия дал Бог, но има и доста мутанти, които искам да опазя на корен докато узреят.
Изображение

Да попитам какви са тези буболечки двете зелените които се виждат на червения домат от първата снимка и какво търсят на доматите отгоре?
Аз ги имам същите и се появиха отскоро.
kuger - майстор
Миризливки им викат по нашия край. Какви поразии правят не знам. Видях ги чак, като качих снимките на компютъра, махнах ги, нямаше гризано където бяха.
timo1 - специалист
ядът от доматите,правят им едни гадни дупки....
kuger - майстор
timo1 написа:
ядът от доматите,правят им едни гадни дупки....
Дупки няма, има едни черни петънца, но предполагам това е от маната и застудяването.Утре ще снимам същия домат, и ще го покажа.
timo1 - специалист
Моите ги съсипаха,иначе гледах зелените не са надупчени.
Изображение
kuger - майстор
Малко да вдигна темата.
Та, който опазил домати, опазил. Сега чистя корени, стебла, колове :) , като гледам, не съм успял да опазя качествено, но как да е.
Въпроса ми е - дали не трябва да се третира мястото, където бяха доматите с някакъв препарат? Имам усещането, че болестта се е спотаила в земята, и чака удобно време.
hidrazin - майстор
Хубаво изораване да стане на големи буци. Студът ще свърши доста работа. Третирането - пролетта като засеем.
kuger - майстор
hidrazin написа:
Хубаво изораване да стане на големи буци. Студът ще свърши доста работа. Третирането - пролетта като засеем.
Няма начин, не може да влезе голяма машина, дори и магаре. С фрезата ще е, ще му пръсна една комбинация от фунгицид и инсектицид, ако няма файда, и беля няма да е.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: