Здравейте, налага се да си сложа хидрофор, понеже положението с водата е нетърпимо. Живея в 3 етажна къща, на третия етаж. В момента само той се обитава, но от началото на другия месец ще станем 2 семейства в къщата. И сега вода достига трудно до горе, някак си се оправямер, но като станем 2 семейства съвсем зле ще стане положението.
Следващото лято мисля да бия сонда на двора, вода има макар и на дълбочина от 30-40м. Мисля да използвам водата от сондата освен за битови нужди, евентуално за термопомпена система, и да си поливам райграсчето на двора
Идеята ми е следната: сега да си взема някаква хидрофорна система която да вържа някъде след водомера и така да изкарам до следващото лято след което да комбинирам купения вече хидрофор със сондата, или пък ако е възможно да го ползвам него вместо да купувам втора помпа.
Изобщо обаче не съм наясно с тези неща и незнам дали идеята ми е осъществима за това и ми е нужен съвет.
Става ли това което съм намислил? Какво да купя сега, така че да ми върши работа и за в бъдеще? Препоръка за фирма или майстор за изграждане на системата?
Става въпрос за Пловдивско.
Следващото лято мисля да бия сонда на двора, вода има макар и на дълбочина от 30-40м. Мисля да използвам водата от сондата освен за битови нужди, евентуално за термопомпена система, и да си поливам райграсчето на двора

Изобщо обаче не съм наясно с тези неща и незнам дали идеята ми е осъществима за това и ми е нужен съвет.

Става ли това което съм намислил? Какво да купя сега, така че да ми върши работа и за в бъдеще? Препоръка за фирма или майстор за изграждане на системата?
Става въпрос за Пловдивско.