Нека намерим най-тънките цени.
shotik - майстор
След като се блъснаха в колата ми ,без особени повреди,се оказа ,че два от сензорите на парктроника са повредени, в интернет само във Варна намерих продажба на сензори по 5 лева,но не съм сигурен ,дали ще са аналогични на моите.
Питам дали някой знае в София магазин ,където да ги продават или ако на някой са му останали два здрави ,да ми пише едно съобщение да се разберем за продажба ,замяна или подаряване ,също за София.
В базар Илиянци и няколко магазина за автоаксесоари ми предлагат само комплекти и в краен случай ,може да купя някой евтин парктроник и да ползвам неговите сензори,моят е с показания в огледалото за задно виждане и съм свикнал с него.
VLADO66 - майстор
Зависи за каква кола се отнася-на някои модели компютъра се шашка от неоригинални сензори.
shotik - майстор
Аз съм си го монтирал допълнително и не зависи от компютъра на колата ,която е Сеат Варио.
kr1100 - майстор
от китайските стават . Дай линк за Варна. Преди време бях намерил също датчици но за София по 5лв. Ще го потърся пак.
Единия ми даде фира след натискане в бронята ми при маневра назад напред
shotik - майстор
kr1100 написа:
от китайските стават . Дай линк за Варна. Преди време бях намерил също датчици но за София по 5лв. Ще го потърся пак.
Единия ми даде фира след натискане в бронята ми при маневра назад напред
http://olx.bg/ultrazvukov-datchik-senzo ... -i55798100

Надявам се да съм ти помогнал .
kr1100 - майстор
благодаря.
Обявата беше в ОЛХ , но не я намирам

Тема "Купуване само на сензори за парктроник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: