Мечтата на всяка домакиня
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На GRASS имам само gsm, ако те устройва.
Всъщност защо ти е съчмен водач?? Ако ти върши работа обикновен релсов, мога да ти подаря.
nicky_design - специалист
Наистина не виждам смисъл да слагаш от тях и то за тераса.Лъчо сещаш ли се някой твой човек с камера,искам да заснема целия процес на сглобяването на изделието.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Лъчезар, значи, говорих с GRASS (1 бира). Евтините са 15, скъпите над 50 (комплект?). Съчмените са абсолютно тихи и носят на тежко. Имам БТК тел., ако го искаш, а подаръкът обикновени си те чака, ако решиш.
Лъчезар - специалист
Благодаря и на тримата, n_a изкара бира, пък цацата е бонус!
Бях решил съчмени, тъй ката ми изглеждаше по-здраво и прибрано, а си мисля, че излиза почти цялото чекмедже, но след три мнения против няма мърдане :wink: . Вчера взех metabox 320M на blum /10лв комплект/, а и пантите са ми на същата фирма.
М/у другото задния край да го пусна ли някой милиметър по-надолу за по-лесно затваряне, в схемата за монтаж не споменават нищо за такъв наклон.
Ех nicky_design, за съжаление си много прав за нескопосаното рязане на плоскости. Вчера ми направиха разкрой на няколко парчета в Бриколаж, е те това милиметъра го нямат за нищо, все едно салам ми режат. Ще потърся камера и мисля, че мога да намеря, но по-добре на лични да се разберем, да не ни обвинят в чат.
И едно малко лирично отклонени, с хелмевект или с с200 е по добре да се лепи пвц кант 1мм.? Леко съм объркал размерите на две вратички, та затова.
ibogdanov - специалист
nicky_design написа:
Другата седмица ще сглобявам скрин,незнам дали е добра идея,но мисля да кача целия процес тук за да имат понятие хората,който имат желание да се научат.Добра ли е идеята според теб?Понеже скриновете,са ми слабост независимо с колко чекмеджета са,дали с 4,5,6 или 8.Повечето ми колеги мразят да сглобяват скринове,заради реденето на водачи и прецизното сглобяване на чекмеджетата. :lol:
Ако го направиш ще съм ти много лагодарен! направо имаш едно специялно черпене от мен :)
Пиши ми на лични,ще ти кажа къде ми е фирмата и лично ще ти ги кантирам.По принцип съм разкройчик,ако имаш нещо за рязане съм насреща,гарантирам ти качество с главата си................ :lol:
Sigi - специалист
:) Ехо, ще има ли демонстрация за монтаж на скрим.
Чакам с нетърпение да я видя.
Задължително ще има,но малко друга работа трябва да се свърши преди това.
Лъчезар - специалист
М/у другото да благодаря на nicky_design за съдействието при отстраняването на грешките на "разкройчиците" в Бриколаж, както и някои мои дребни :-D
Ще постна крайния резултат от почти 20часа работа, но не съм намерил все още плот. Навсякъде за 1140мм искат да платиш минимум 2000мм.
Метабоксите на блум според мен биват, но малко зор се слагат.
Лъчезар - специалист
ще направя още един и започвам да приемам поръчки :wink: :lol:
Изображение

Тема "Колко да намаля чекмеджетата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: