• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
masterval - майстор
n_a написа:
Разсъжденията ти лежат на плява :roll: Имал ли си бебе?
Бебе не е затворник в креватчечето си - не се преоблича в него. Бебе се вади от креватче и се съблича на широко, масажира се и се облича и се гушка и се разхожда. Решетката на бебешкото креватче е подвижна, за да се махне когато бебето проходи.
Татко кръст го боли 1. защото леглата са ниски и предполагат навеждане и 2. защото го мързи :cool:
В чекмеджетата под детското креватче се държат само и единствено детски дрешки.
Ма какво ли ти говоря.
Имам желанието да помогна, а не да чета и да се чудя, що ли значи, когато русенците пишат "Ма какво ли ти говоря"?
1. Ако това някого интересува, Да, имал съм бебе.
2. Решетката не е завинтена за първите две години. Тя се вдига и сваля постоянно.
3. Нивото на дюшека идва точно срещу нивото на кръста на нормално висок човек, а като цяло височината на кревата е около 1,5 метра. Значително по-голямо е от тези, които съм виждал, когато темата ме интересуваше, а това беше преди доста време.
Жалко, че креватчето замина по страната и трябва да търся сталите снимки на дъщеря ми. Само ще кажа, че това креватче отгледа най-малко 3 бебета (за толкова аз знам), а дъщеря ми спеше в него до 3 години и не й беше умаляло.
Ма какво ли ти пиша?
Ако има интерес - на лични. :x
  • 1
  • 2

Тема "бебешко креватче......." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: