Ел. инструментите. Консумативи.
munter4e - напреднал
то с тия цени ... маи ще се използва пак конопено важе и хастар :)

маитапа на страна . но коланите са яки и са просто задалжителни за всеки маистор , няма как
Takezo Sensey - модератор
munter4e написа:
то с тия цени ... маи ще се използва пак конопено важе и хастар :)

маитапа на страна . но коланите са яки и са просто задалжителни за всеки маистор , няма как
има и аналози , доста по евтини ....но не пише MАКИТА , ....и сега какво ще правим.Моя колан е от 3 части и е 30 лв. ...TOPEX
veselin genchev - специалист
takezo,може ли снимки? :-D
veselin genchev написа:
takezo,може ли снимки? :-D
Ся , пак ще ми се смеят , ама заради теб ги пускам.

Колана е обикновенно , протмоне за носена на кръста с метална заключалка.
От дясно кобур за винтоверт, достатъчно як за да издържи и перфоратор.
От ляво , чантичка ...огромна събира всичко необходими , реднета , ножици такер.....

Ако не ви трабвят , пълните с рапиди и само навивате ...никога не свършват.

Прикачен файл

Изобр.166.jpg
Изобр.166.jpg (85.75 KиБ) Видяна 7305 пъти

Прикачен файл

Изобр.162.jpg
Изобр.162.jpg (78.52 KиБ) Видяна 7305 пъти

Прикачен файл

Изобр.165.jpg
Изобр.165.jpg (74.1 KиБ) Видяна 7305 пъти

Прикачен файл

Изобр.161.jpg
Изобр.161.jpg (73.06 KиБ) Видяна 7305 пъти
Последна промяна от Takezo Sensey на вт юни 10, 2008 6:24 pm, променено общо 1 път.
al-import ltd - специалист
Мисля че това протмоне ще се скъса от види или пирони, мисля че протмонето е за пари.....
al-import ltd написа:
Мисля че това протмоне ще се скъса от види или пирони, мисля че протмонето е за пари.....
Чантичката в ляво е за това ...може и без него , обикновен колан е достатъчен :wink:

не споря , прсто споделям какво ползвам - супер удобно е :-D
housedoktor - майстор
ето джоба Макитата за който споменах,само 4е колана не е оригинален-този е на Метабо-по удобен ми е

Прикачен файл

S6300716 (Small).JPG
S6300716 (Small).JPG (31.23 KиБ) Видяна 6676 пъти
housedoktor написа:
ето джоба Макитата за който споменах,само 4е колана не е оригинален-този е на Метабо-по удобен ми е
Опааа колегата , :wink: можело значи и с други марки ...я ся кажи видя ли къде ми стои ролетката .
housedoktor - майстор
takezo написа:
housedoktor написа:
Опааа колегата , :wink: можело значи и с други марки ...я ся кажи видя ли къде ми стои ролетката .
Тя рулетката си е на мястото ,само дето аз избягвам да я поставям отстрани,в тясно пространство се закача все някъде.а към кубурите за винтоверти съм с резерви по същата причина.Както споменах използвам кука /и на тази снимка се вижда/
Да понякога тези колани пречат адски много , все ми се струва че повече то са направени ...само за снимка не са практични :wink: , и си като танк , или наемник с тях.Отвсякъде нещо стърчи и виси. :-D

Куката е добра , колана го ползвам само при монтаж на тавани , и там където трябва да си по мобилен.Иначе без него пречи , тежи ....

Тема "Колан за ръчни инструменти." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: