lusynik написа:Чудно ми е,защо си вземате Грейко и плащате луди пари за пелети/350 +/ ???И аз това се чудя... Според мен просто защото на хората не им се разправя да търсят некачествени пелети, а и явно ги устройва цената >350 на тон...което наистина е глупаво.
Основното и предимство е работата с агро пелети,такива с лошо качество,чипс,дребни въглища,костилки и пр.!Все горива които могат да се намерят доста под 350 лв!
kalin72 написа:Ами не гарантирам за точност на данните ,но примерно ако за агропелети се смятат такива от слънчогледови люспи то цените които виждам в нета са колкото на дървените,ако са от слама или нещо подобно предполагам че по-ниската цена ще е комплект с по-ниска калоричност и ще иска повече настройки на горелката /ако се сменят партидите/ което хората искат да избегнат. И накрая да не се окаже че си се топлил със същите пари само дето си пренесъл два пъти повече чували и си чистил всеки денlusynik написа:Чудно ми е,защо си вземате Грейко и плащате луди пари за пелети/350 +/ ???И аз това се чудя... Според мен просто защото на хората не им се разправя да търсят некачествени пелети, а и явно ги устройва цената >350 на тон...което наистина е глупаво.
Основното и предимство е работата с агро пелети,такива с лошо качество,чипс,дребни въглища,костилки и пр.!Все горива които могат да се намерят доста под 350 лв!
lusynik написа:140-150 лв. без ДДСОт къде могат да се вземат слънчогледови пелети на такива цени?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: