• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 1565
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Да -заповядай да видиш котела и горелката в действие , за причините на фирмата не съм запознат , беше обявено че няма да участват , ако бях свободен бих застанал с техен продукт на панаира да го рекламирам , ай догодина :wink: .
vrangelov - специалист
Няма ли кой да му сложи на този котел един топломер и да сподели колко е ефективен в домашни условия! А LazarGanev като си ремонтира топломерите ще сравняваме резултатите с неговата присадена на друг котел горелка.

Поздрави
filmatoplo - майстор
По горе споменавам за тест с пелети и избрани най добрите , та пелетите са от село Миролюбово Бургаско -340 лв тон във фабриката.80% дъб и 20% чам гарантирано качество -всичко лично съм видял и пипнал .
lusynik - специалист
Избраните от мен са слънчогледови,150 лв./тон без ДДС!!!!Днес си закупих необходимото количество за сезона.
filmatoplo - майстор
:) Догодина колега -ще хвъркат и слънчогледови към Морето , към Варна и на юг :lol: .
n.ganev - майстор
Охааааааааааааааааа :-D започва голямото зимно чистене на котли. Преди време и в други теми бях писал, че точно за 24 часа се отказах от слънчогледови пелети и дори подарих известно количество на колега от форума, но и той не споменава какъв резултат е постигнал с ТОРЧА. Снощи окончателно се пребобирх с въздуха при Притито и утре отивам да довърша работата на една друга горелка / не е монтирана от мен /, там ще пробвам пелети /дървесни / на цена от 285 лв/тон франко склада, който е на 20 км. от местонахождението ми. Ако се представят добре на тази претенциозна горелка означава, че при GREYKO ще са супер, но ще ги пробвам.
filmatoplo - майстор
:) Пичове горелка RB50 е вече при мен , в неделя ще я слагам на един котел Атмос комби 50 , днес премерих ще стане , пак на милиметри :wink: , като стане ще пиша яко ли работи , нов метод ще тествам -поставяне на долна врата и разделяне на камерите на полувина -да стане с няколко хода , който се съмнява да вдигне ръка :-D .
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз докато не видя не вярвам :wink:
filmatoplo - майстор
:) Аз ще го направя , че на вас да ви е лесно с тестван метод , играчка ще е направата на преградите , които са по големи от входната вратичка , най вероятно ще са на 2 полувини и сглобка вътре , важно условие да се разглобяват отново при почистване на котела :wink: .Общо взето метода е този -разделяне на горна и долна камера наполувина с прегради , като горната ще бъде по ниска под върха на камерата за да минават газовете , та пламъка от горелката ще гори долу в предната камера , ще се качи горе в предната камера чак до тавана , след това плъзгайки се по тавана ще мине през отвора на преградата и ще влезе в задната горна камера , и от там ще се спусне в долната задна камера , от там вече ще се насочи както и до сега в отвора към димоотвода :wink: -кой разбрал разбрал , други идеи :) .
lusynik - специалист
filmatoplo написа:
:) като стане ще пиша яко ли работи .
Гарантирано ще работи и то яко! :)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 1565

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията: