• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
Чак разпродажба- не бих го нарекъл.
Няма почти нищо в един от софийските магазини, в който влязох. Явно в различните магазини- и разпродажбата е на различни стоки. И в различните градове...
Аз си взех едни контакти с дистанционно- ето такива
anabolicbeast - специалист
Аз от студентски взех комплект 36 бр. шкурки за виброшлайф. :)
stan73 - майстор
Ами аз днес ходих в Лидълът, който се намира във Варна, жк."Младост".
Като цяло на разпродажба бяха готино кар аудио (4х40 вата с блутут, юесби порт, ардиес, сидиарви, емпетри и т.н. (намалено от 150 на 55 лева), домашно кухненско радио с часовник и будилник с цифров тунер (намалено от 25 на 12 лева), хронограф часовници (от 50 на около 33), дрешки и обувки. (надявах се да има някой читав инструмент, но уви... (все пак радиотата бяха яки, а също имаше и маратонки/кецове Пума))
Последна промяна от stan73 на пет окт 03, 2014 5:52 pm, променено общо 1 път.
stan73 написа:
Ами аз днес ходих в Лидълът, който се намира във Варна, жк."Младост".
Като цяло на разпродажба бяха готино кар аудио (4х40 вата с блутут, юесби порт, ардиес, цидиарви, емпетри и т.н. (намалено от 150 на 55 лева), домашно кухненско радио с часовник и будилник с цифров тунер (намалено от 25 на 12 лева), хронограф часовници (от 50 на около 33), дрешки и обувки.
Ходих и в друг Лидл в София и явно навсякъде стоките от разпродажбата са еднакви! :partyman:
Valkooooo - специалист
И в пловдив е така , аз една блуза намазах. Чудя се на радиото за кола дали да взема или не струва :?
jekasus - майстор
При нас имаше такава палатка със разпродажби - влязох вътре, видях "клошарите" как ровят в кошове и избягах оттам.
Срам ме да сляза на такова ниво :|
gamencerista - специалист
Компресора дали ще върши работа с комплекта за песъкоструй. Идеята е да се ползва за свалянето на боя от алуминиеви джанти и евентуално после да се пръснат пък с пистолета пак с този компресор :yawinkle:
nikolson - майстор
Ами в сервизния сайт му дават 113л/мин ефективен дебит. Значи ще трябва да се спира работа с пясъкоструйката.
silent - майстор
В общи линии с този дебит 113литра и бутилка от 24литра за нищо не става компресора....
Е не съвсем за нищо...Би могло с него човек да си помпи гумите на колата и да си издухва сополите, но за нищо друго реално не става .... а там където ве пак ще успява да задвижи нещо с яка клизма работата ще мъка на квадрат...
За работа с гайковерт или пистолет за боядисване просто забравете...
silent написа:
В общи линии с този дебит 113литра и бутилка от 24литра за нищо не става компресора....
Е не съвсем за нищо...Би могло с него човек да си помпи гумите на колата и да си издухва сополите, но за нищо друго реално не става .... а там където ве пак ще успява да задвижи нещо с яка клизма работата ще мъка на квадрат...
За работа с гайковерт или пистолет за боядисване просто забравете...
Чак за нищо... Все пак идеята е да е по-лесно преносим, а не виждам проблем и с такер да се работи. :drinkers:
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: