• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
За такери има 6 литрови компресори :)
silent - майстор
За мен такера влиза в понятието почти нищо и е доста встрани от интересите ми...Но да чуем за какво друго става....
griffin - майстор
Ами аз ползвам компресор с дебит около 110 литра и пръскам някои от нещата които правя с малък пистолет HLVP, имам нейлър, такет, това дето обсъждахте за пясъкоструйка, помпачка и духалка.
За пясъкострухката 110 са малко компресора не смогва и ако се налага да се ползва пясъкоструйка трябва да е на малки детайли и на почивки. Такера и нейлъра ги споменахме, с пистолета за пръскане нямам проблем т.к той е за малко по ниско налягане и реално пръскам на 3-4 атмосфери и т.к не се държи спусъка нонстоп натиснат става за пръскане :) в паузите компресора успява да изключи понякога :). Гайковерт и шлифовалка мисля, че ще искат доста въздух, но за гайковерт може и да стане т.к натоварването е кратковременно, но може би само за зор заман :). Към цената предвидете и масло-водо отделителна група т.к въздуха от компресора е супер чист и за повечето инструменти няма да е особенно препоръчителен заради маслото и водата :-D.
iva6ki - специалист
С две думи стaвa зa домaшнa употребa зa което е и преднaзнaчен.предполaгaм пистолетa зa боя който сa пуснaли стaвa зa този компресор(не зa коли)
silent - майстор
Ами мерси за информацията колега Грифин...
А Нейлър е?????
griffin - майстор
Пистолета за боя на лидл на тоя компресор не бих пробвал :). Пистолета на лидл не знам дали е за ниско налягане както тоя който ползвам аз, поне като му гледам дюзата ще яде много въздух, в ебей има пистолети HLVP за 15-на паунда.
Нейлър е такер за пирони така да го кажа :).
Зависи за какво се ползва компресора, но при мене колкото и странно да звучи основно се ползва за почистване основно :), сега като го имам се чудя как съм могъл да карам без такава дълги години.
Ако искате компресор за боядисване по спомен лидл имаха двуглав модел който по спомен имаше добър дебит и поне за непрофесионални цели ще е добре, с малкия компресор трябва да си намерите пистолет за боядисване който да консумира по малко въздух.
silent - майстор
За гайковерт е направо изключено да стига въздуха...доколкото съм търсил и намирал информация за консумацията му излиза че за него 200литра на изхода са на кантар.....А ако Лидл имат и двуглав компресор при това монофазен би било чудесно....
gamencerista - специалист
Е значи реално не става за нищо тоя компресор, поне не за това което предлагат с него в промоцията. Разочарован съм [-X

Утре ще ходя до магазина до Джъмбо в София да видя има ли авторадиото и дали става :)
big_death - специалист
То май излиза че този http://olx.bg/50-litra-kompresor-za-vzduh-i35948805 е по добър от лидълския , като за тези кинти ????

Прикачен файл

36380647_6_585x461_rev003.jpg
36380647_6_585x461_rev003.jpg (67.47 KиБ) Видяна 2408 пъти
razli4en73 - специалист
....и кое му е по доброто?
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: