• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
cakev79 - специалист
Докато си ровех тук темите идва жената ии вика пералнята нещо не бачка.Спряла е на положение плакнене.Докато отида тя вече отворила вратичката.Пробвах да я пусна на нова програма ама тц,неще.Дори вратичката не се заключва.Идеи или да отивам за нова.Става въпрос за стар Индезит.
ivanovbg - майстор
Вероятно е изгубила захранване, ама не казваш колко разбираш и какъв инструмент имаш. По въпроса ти съдя че си на вие с тока. Иначе да си я отворил досега. Или извикай техник, или подари на жена ти за коледата нова. Май втория вариант е по удачен :?
:partyman:
cakev79 - специалист
имам инструмент почти всичко с тока съм малко на Вие,дай съвет аз се впускам веднага
ivanovbg - майстор
Премери първо контакта и захранващия кабел. После ключето на вратичката.
cakev79 - специалист
ключето под ток ли се мери
ivanovbg - майстор
По добре го свали и снимай, че не помня.. Иначе се мери с омметър когато е изключено Ако не каже на пералнята че е затворена вратата и не дава да работи.

Не беше лошо по подробно модела да кажеш, а не само марката за да се ориентирам.
cakev79 - специалист
668 XW отивам за мултицета или както там се казва :)
cakev79 - специалист
От ключето излизат 3 кабела,бял и кафяв и син.Последните отиват към копчето за пускане,имам съмнение,че в него е проблема.
ivanovbg - майстор
какво пише на ключето? Принципно 2 от кабелите са за ключето ама кои не помня :? Май бял и кафяв, но не съм сигурен. Принципно като натиснеш езичето трябва да включва и на омметъра да дава О ома. Ако при никоя комбинация няма 0 ома значи е за смяна.
cakev79 - специалист
Ключето не успях да го извадя и ще се радвам ако ми кажеш как става.Иначе на вкл положение само едмата верига работи другата е прекъсната.
  • 1
  • 2

Тема "проблем с пералнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: