Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
lz1wvm - специалист
Ако пък се направя на не разбрал,и не платя няколко месеца.Започвам разговори със съдия-изпълнител.
kuger - майстор
hidrazin написа:
ЯМХ, ЩЩД,
Тия "съкращения" не се ли ползваха от радистите в казармата :? :-D
iivanov - майстор
kuger написа:
hidrazin написа:
ЯМХ, ЩЩД,
Един лейтенант се оженил. Първата брачна нощ жена му го чакала в ложето,а той легнал,обърнал се и заспал.Втората вечер буля си сложила секси бельо, а той я погледнал...обърнал се и заспал. Третата вечер жената взела едно малко коте и почнала да го гали.Лейтенанта се прибрал,изхвърлил котето,обърнал се и заспал.Четвъртата вечер лейтенантшата отчаяна си легнала и заспала.Прибира се оня,захвърля униформата и и се нахвърля.На сутринта жената го пита :-Що така бе? А той:-Първата вечер исках да покажа,че лейтенанта и женен, си остава лейтенант. Втората вечер ти показах,че лейтенанта устоява на всякакви женски съблазни.Третата вечер ти показх,че ако не слушаш лейтенанта,ще те изхвърля,като мръсно коте.А снощи ти показах, че един лейтенант струва,колкото взвод млади войници.
novgradski - специалист
[/quote]...лейтенант струва,колкото взвод млади войници.[/quote]
..погледнах да видя кой е предложил вица (и понеже чета "много бързо")май..ор ...та си рекох "тоя ще е напред с материала" #-o
lz1wvm - специалист
kuger написа:
hidrazin написа:
ЯМХ, ЩЩД,
Точно там се ползваха.Той hidrazin явно е приемал,или предавал такива съобщения.
:partyman:
Andri01 - майстор
- Мамо,татко падна по стълбите.
- Каза ли нещо?
- Да не казвам ли мръсните думички?
- Да!
- Е,падна мълчаливо,тогава!
lecki - специалист
Петка чака пред университета да разбере как е минал
приемният изпит на Чапаев.
- Чапаев как мина изпита?
- Ох Петка падна ми се много гадна задача 0,5+0,5=?
с цялата си душа чувствах че отговора е литър
но така и не можах да го изразя математически :evil:
:partyman:
bjohnev - специалист
Мъжка плетена чанта с 9 букви?
ОТГОВОР
Krass - майстор
:lol: Пусни го в ракията сом.
fox_vt - майстор
18+
Седят трима приятели и си говорят за секс.
-Снощи, майна, какъв пичок свалих!-подхваща първият.- То тясно, тясно, бахти и зора докато й го наместя!
-Аз, пичове- включва се вторият.- снощи забърсах едно гадже със страхотни цици, ама не просто големи - красиви, твърди, вкусни цици! Като се заиграх, без малко да забравя за кво сме си легнали, та се наложи да ме подсещат!
-Пък аз, майна, снощи не можах да сваля нищо.- въздъхва третият. -Обаче си извъртях такава чикия! Не чикия, а шедьовър! Феномен! Уникат!... Сутринта отивам да пикая, ужас! Баси - кура ми го няма! Тук търся, там търся, няма го, бе! Влизам в кухнята, кво да видя- кура ми станал преди мене и ми прави кафе, майна!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: