• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
GROHE Bs - специалист
jekasus написа:
montoya написа:
Абе да ви кажа, сифона в банята си е нужен
и може да се "скрие" под окачената чиния или мивка.
romanpm написа:
Виждал съм наводнено жилище
В Русия също няма традиция да има сифон в банята и имат големи проблеми с наводняването на комшии отдолу. И оттам големи финансови разходи да им се направи ремонт.
У нас в России сифон йок.И продължават да си държат на това.Вече 7 години им вадя душиците(париците).
jekasus - майстор
GROHE Bs написа:
jekasus написа:
montoya написа:
Абе да ви кажа, сифона в банята си е нужен
и може да се "скрие" под окачената чиния или мивка.
romanpm написа:
Виждал съм наводнено жилище
В Русия също няма традиция да има сифон в банята и имат големи проблеми с наводняването на комшии отдолу. И оттам големи финансови разходи да им се направи ремонт.
У нас в России сифон йок.И продължават да си държат на това.Вече 7 години им вадя душиците(париците).
Малко по-малко навлиза вече.
koveslav - майстор
Мокро помещение без сифон-звучи ми като пожароопасно помещение,в което модата не допуска пожарогасител....Аз не бих се "допитвал" до модните течения за такива неща.
nikolovvd - майстор
Те белите стават от веднъж.
Я бойлер ще протече, я някоя мека връзка на мивката и наводнението готово.
Аз бих предпочел да сложа най-скъпия линеен сифон пред входната врата на банята, пред алтернативата да правя ремонт на жилището след наводнение.
GROHE Bs - специалист
Искам да изцвъкаш и един линеен вместо преходна лайсна между теракота на кухненския бокс и ламината на трапезарията по тази логика.Ше е яко фън. :rolleyes:
jekasus - майстор
GROHE Bs написа:
Искам да изцвъкаш и един линеен вместо преходна лайсна между теракота на кухненския бокс и ламината на трапезарията по тази логика.Ше е яко фън. :rolleyes:
Варио на Виега ще пасне :-D
  • 1
  • 2

Тема "Правилно поставяне на ВИК в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: