Мечтата на всяка домакиня
desss - специалист
зоро, пералнята що не я скриеш в шкафа :)
shadowman - майстор
Според мен проекта е компромис. Заговори се за чекмеджета, в шкаф 300мм чисто за чекмеджето остава 200мм , демек почти нищо, ако пък се направят и по-дълбоки стават едни такива никакви. Съдомиялна с размер 500 мм не съм виждал, но има на 450 мм. Глухия шкаф до фурната освен, че ще е с малка врата има вероятност да си прече с вратата на фурната заради дръжките. Място за по-големи чекмеджета виждам на мястото на глухия шкаф до мивката, като трябва да се съобразяват с дръжките (това е работа на човека който ще я прави). След пералнята има шкаф 200 мм в който можеш да сложиш изтеглящ механизъм за бутилки, но понеже се явява краен шкаф ще е настебилен заради това, че е тесен.
pecito82 - помощник
Здравейте това ми е апартамента който се строи, ако може накой да ми помогне за кухнята. Мисля да си е обзаведа по начина по който сам сложил уредите но ми се иска да вия как ще изглежда в 3D ако на някой му се заиграва мога да дам и АutoCad fail в 3D стени, за по лесно експортиране в макса. Иска ми се уредите да са вградени. Много ми хараса кухнята на ZORO tip mladost и браво на него за всичките кухни, всеки би поискал такива кухни. Уредите ми са хладилник, пералня, мивка, печка, котлони и микровълнова на която несам измислил мястото, както незнам дали това е оптималният вариант за подреждането на уредите и мебелите.Благодаря предварително за предложенията

Прикачен файл

13.03.08new1.jpg
13.03.08new1.jpg (55.45 KиБ) Видяна 5088 пъти
Antonina - помощник
Да ти призная shadowman имаш право ама аз като не съм се занимавала никога с тия работи и не съм обръщала внимание на размери нито на чекм/та нито на други такива шкафове...За съдомиялната знам че са по 45 см и че имам оттам резерва 5см а също така мисля че ще мога да направя шкафа под мивката 50см и оттам да спечеля още малко см-ри че да си направя едни що-годе нормални чекм/та. И пак вие ще кажете дали е възможно все пак вие сте компетентните и давате съвети /за което много ви благодаря /. А също така и за глухия шкаф т.е. мивка - 50см съдом.-45см чекм-та - 40см и глух шкаф- 45см. Нека ви питам и още нещо: възможно ли е глухия шкаф вляво да е с вратичка под мивката така че да се сместят пералнята и да стане един шкаф /чекм-та/ между нея и хладилника а може и с механизъм!?!
jj77 - специалист
Antonia, а накъде ще ти се отваря вратата на левия глух шкаф?

Тема "Хол кухня и трапезария в едно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: