Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
evparts.alle - специалист
Еми това е Голям - FUN за кратко. Виждам вътре и нещо като "еднопосочна " система..
На мен това винаги ми е било малко страшно..
:X
Старата "хава" малко модифицирана, но мотора все още се явява консуматив.
Има доста хора, които се кефят на това, а и друго основно нещо - не им пука за парите. Правят си кефа и после друг (и го знаят предварително). Виждаш, че нови модели излизат и даже ти се иска да счупиш стария по-скоро, та да вземеш новия. Риска остава за тези, които купуват втора ръка такива . Съответно няма да държат и цена при продажба после ако искаш да върнеш някой лев. :rock:
shotik - майстор
evparts.alle написа:
Ако пък са наблъскали още "зъбчатки " вътре ще е велика щуротия защото ще се увеличи още повече шанса за счупване на и без това кратко живеещите "планетарки" вътре. Кратко -кратко от 2 до 4 години зависи кой как кара. И зависи с каква интензивност.
Не виждам нищо страшно в тази планетарна зъбна система ,имам велосипед с три скорости ,от Чопър,1975 г съм я монтирал на велосипеда и все още няма нищо счупено ! Вътре всички зъбни колела са зацепени постоянно,по скоро може да се чупят избирачи.Но и на останалите ми велосипеди с вътрешни скорости-с и без контра,3 или 7 скорости ,всички се движат безупречно !
relaxxx - специалист
Днес получих офертата от китайците... моторчето струва $111 голо, с контролер, али бали всьо, дет се вика излиза ~$140 без транспорта.. аз ше бодна един да го видим как се държи. Като го получа ако някой има интерес ще го споделя :lol: Единствения му проблем според мен е че е малко шумно.. но за 200лв, няма да му придиряме..
За старите неща и дума да не става те са здрави и читави. Новите ме плашат..
relaxxx - специалист
Не трябва да се плашиш :), ще го счупим ако е калпаво и така.. чакам trasport cost още..
Е ще те одрънкат 100 долара и толкоз .. На митниц@та му мисли .. Там е дървото. Т`ва не са хора..
sasko12345 - специалист
дай фалшива разпечатка и на транспорта зимат ддс също
Саше, ти не давай такива съвети та да не остане и без мотор.
Мина това време де тия рупаа трева.
Найш ли ка убаво митнич@рски дяца карат ел.колефенце... :weedman:
Наскоро за едни дребни неща гледах един сеир.. Камо ли пък за това. Те да не те почнат за сертификата, че тогава ще гризеш.. Нямам думи. :axe:
sasko12345 - специалист
дребна фалшификацийка примерно от 140$ ще отиде на 80$
^Да ти им го носиш, а те рупат ли рупат трева.. После повръщат да си я преживят. :drinkers: :vom: :lol:
Казвам ви не рискувайте, ако не искате да си загубите благинката..

Да ви кажа какво ми прати един човек ..
Снимки на колело направено изцяло от дърво. И сега се чудим как да стане електрическо.
Ще го питам и ако каже "да" ще пусна снимките...
Изглежда супер изчистено и опростено направено - просто чудно!

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: