IP ми е постоянно и разлика в цената нямам.Смени си интернет доставчика :
Ти с какъв котел си?

kalin.mirkov написа:...съществуваща инсталация отворен тип на двуетажна къща 170 кв.м без изолация. Общо в момента отоплявам 108 кв.м със 28,5 КW радиатори, в бъдеще още 42,5 кв.м от 1 ет. и може би стълбището. Радиаторите са панелни тип 22 без термоглави.Ще добавя термоглави на радиаторите, а догодина ще започна за изолирам къщата.
kalin.mirkov написа:Здравейте отново!Едно голямо мерси и от мен за съветите Ви.Отказах се от добавянето на горелка на Виадруса,ще го продам ако има кой да го купи.Спрях се на котели и горелка Greyko и тук идва следващия ми въпрос.Колко киловата да бъдат?Дали 20KW ще са достатъчни?Аз отоплявам 150 м2 и бича Пелетерма на минимална мощност - 9 кВ.
kalin.mirkov написа:...съществуваща инсталация отворен тип на двуетажна къща 170 кв.м без изолация. Общо в момента отоплявам 108 кв.м със 28,5 КW радиатори, в бъдеще още 42,5 кв.м от 1 ет. и може би стълбището. Радиаторите са панелни тип 22 без термоглави.Ще добавя термоглави на радиаторите, а догодина ще започна за изолирам къщата.
rosso666 написа:Абе вие хубаво ги хвалите тези котли на грейко,но дори и в техния сайт няма никаква информация ??!!!
Нито цени нито характеристики,каква е тази пазарна политика не знам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: