• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
themask - специалист
Илчо, и ти си прав :)
Но аз например още тъгувам по едни метални стелажи от ИКЕА - таман си купих един и ги спряха, а са страшно стабилни и държат много джунджурии.
anabolicbeast - специалист
Илчо Илиев написа:
anabolicbeast написа:
Въпросните "табла с дупки" има шанс да ги има още в Lidl , пускаха ги преди няколко седмици! На националния телефон могат да ти кажат къде и дали има изобщо някъде. :partyman:
Ееее, то това е...купи си сам [-X
Друго си е сам да си го измайсториш,а м'атряли има бол,стига да те грабне музата...
Може да ползваш дъски от европалети, страници от стари мебели, поне из Сф има бол да подаряват(справка-Плювалника), на топливо/магазини за строителни материали има гредички чамови за рафтовете, лавиците от въпросните дъски/ПДЧ от мебели,а за тази ''дъска'' от същите материали,а вече според нуждите и необходимостите ще си я надупчиш лично 8)
Грешката е моя, защото не се изразих правилно и таблата не са точно с дупки! http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B8%D0%B5 Идеята е, че тези са много удобни за съхранение на дребни инструменти(винтове, гайки, свредла и тн.), защото са с кутии! Иначе за табло с дупки и куки на които да се окачат останалите инструменти и аз съм ЗА самоделка - по-евтино е, по-здраво, размерите са по собствено усмотрение и не на последно място е удоволствието да си го направиш сам!
mavryt4o - майстор
за около 2 години се пооборудвах до тук малко е хаотично и съм отворен за идеи да стане по функционално

Прикачен файл

09102014756.jpg
themask - специалист
Сюреалистичен таван :)
shotik - майстор
mavryt4o написа:
за около 2 години се пооборудвах до тук малко е хаотично и съм отворен за идеи да стане по функционално

Де да имах поне на половината от това помещение ,щях да си имам работно място да се занимавам с реставрация на велосипеди,малко дърводелство и шлосерство,пирография зимно време,но си нямам :?
ribnikolaevi - майстор
mavryt4o написа:
Трябва ти хладилник ... за бирата
a_nikolov - специалист
Късно сте се сетили аз вече два смених. И макар да съм в 6,6 м2 си имам минибар :lol:
Andri01 - майстор
А столче/ или.../ за гостенките?То жена ти не влиза там,предполагам,иначе : :axe:
mavryt4o - майстор
ribnikolaevi написа:
mavryt4o написа:
Трябва ти хладилник ... за бирата
ааа НЕ алкохола и заобиколен от инструменти от който почти всеки може да ти отреже пръста не е здравословно още ми стои съсирена кръв на пръста от дисков шлайв и 2 бири
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: