По скоро ми се струва че производствения капацитет е малък,отколкото да няма желание за реклама.Ще стане много лошо ако се хвърлят в сериозна рекламмна кампания и се сдобият с маса народ чакащи 

filmatoplo написа:+1 за двамата , горелката кара влакаУвряха им главите от ползата на санирането и добрата дограма,а и КПД то на пелетните не е за подценяване,все пак маса и хора навремето се топлеха само от комините на комшиите, и засурна и вагона котел
тоест котела се избърза заради нея -много бързо се популизира и наложи пришпорването .Едно производство е съпътствано с мн неща (база,техника , капитали ), не само електрожинисти
, колко години се влачат ерато и колко кьопави продукти направиха , чак ги нарекоха поколения
.До тук -нещата за Грейко ще се развият в положителна посока , най малко има обратна връзка към фирмата за състоянието на продукта и тя реагира на изискванията .Що се отнася за мощностите на котлите и горелките , и аз съм изумен от нуждата на по малки мощности , няма нищо общо с дърва и въглища -навсякъде където до сега са ползвани котли с мощност 30/35/40 киловата се поставя горелка с мощност 20 клв , че и тя после работи в среден диапазон 10 клв
.
goshob написа:Здравейте,Бях ги разглеждал преди време. Като цена са доста конкурентни, но имах забележки в качеството и начина на изпълнение. Не мога да си спомня какво точно беше. Ще трябва пак да се поровя да видя какво не ми хареса тогава (преди 2г някъде). Може и да са променили нещата от тогава насам.
Искам малко да променя дискусията на тема "Грейко" и да попитам за нещо друго. Има ли някой тук, който да е използвал Италиански котел Sintesi Evo Slim?
http://issuu.com/caloreinfinito/docs/ca ... 27/7257943
Произвеждат ги Calux и се продават от няколко Български фирми. Има варианти 15 и 20kW, което ще ме устрои напълно, но все пак е хубаво, ако някой сподели мнение.
Благодаря предварително!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: