Код: Избери всички
За горелка BISOLID GP (25kW):
Parameter   | min_load   | max_burn    | Fan min | Power (kW)
Pmin        |     2s     |     13s     |   48%   |    7
--------------------------------------------------------------
Parameter   | max_load   | min_burn    | Fan max | Power (kW)
Pmax        |     3s     |     13s     |   60%   |    11
Pmax        |     4s     |     13s     |   74%   |    16
Pmax        |     5s     |     13s     |   86%   |    20
Pmax        |     6s     |     13s     |   100%  |    25
.gif)
 Благодаря , а сега ми кажете кое различава 20ката от 25цата , ако е само настройки защо плащаме различна цена .
 Благодаря , а сега ми кажете кое различава 20ката от 25цата , ако е само настройки защо плащаме различна цена .  .Теоретични са разбира се
 .Теоретични са разбира се   , така че на колко киловата ти работи горелката може само  да се гадае , единствено сметка за по дълъг период би дало усреднен резултат
 , така че на колко киловата ти работи горелката може само  да се гадае , единствено сметка за по дълъг период би дало усреднен резултат  
 .А цените -
 .А цените - .Понеже сега работя с друг тип горелки , та при тях има и функция изчакване , наблюдавах подобен режим и при Бисолида -след сигнал стоп от стайния термостат -горелката плавно и бавно модулира до минимално зададената температура и седи така без да гасне с продухване , след наново подадена команда да работи -горелката си подаде порция гориво и запали наново без нагревател от жарта в камерата .Малко се учудих защото съм пущал миналата година такива горелки , и след стоп по стаен термостат веднага спираха с продухване , и палеха наново след команда старт от стайния термостат .
 .Понеже сега работя с друг тип горелки , та при тях има и функция изчакване , наблюдавах подобен режим и при Бисолида -след сигнал стоп от стайния термостат -горелката плавно и бавно модулира до минимално зададената температура и седи така без да гасне с продухване , след наново подадена команда да работи -горелката си подаде порция гориво и запали наново без нагревател от жарта в камерата .Малко се учудих защото съм пущал миналата година такива горелки , и след стоп по стаен термостат веднага спираха с продухване , и палеха наново след команда старт от стайния термостат .