Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте имам нужда от помощ много ще съм благодарен ако някой ми помогне прикачил съм снимки за да се види проблема когато включа проектора излиза този надпис на снимка 2 и лампите започват да мигат на снимка 1 ако може някой да ми каже какъв е проблема и какво трябва да се направи благодаря предварително

Прикачен файл

CAM01153.jpg това е модела на проектора

Прикачен файл

CAM01151.jpg това е надписа който показва

Прикачен файл

CAM01147.jpg двете лампи мигат едновременно във червено
griffin - майстор
Колега немам такъв проектор но намерих нещо според указанието има някакъв софтуер който се пуска на компа който работи с проектора, тоя Secyrity Max софт би трябвало да е на диска на проектора, пробвай да го пуснеш и да видиш дали няма някакви опции да разцъкаш вътре. Според това което намерих в нет-а тоя софт пречи ако ти откраднат проектора да се ползва.
намерих накакъв мануал http://www.p4c.philips.com/files/l/lc31 ... fu_aen.pdf на 12-та страница има разни неща, но виж и в твойто упътване.
здравейте много съм ви благодарен за отговора но за жалост аз закупих този проектор във това състояние от германия от един пазар и нямаше никакви дискове към него според вас този софтуер дали ще може да се изтегли от някъде или шанса е малък аз ще започна да търся сега дано да излезе нещо
hidrazin - майстор
Сорри ама ще си го ползваш за части - лупички, вентилаторчета ... Лампата като гледам работи и може да успееш да я продадеш на някой.
:partyman:
griffin - майстор
Ами колега сори ама нищо не мога да намеря с чичко гугъл, пробвай по некой от торентите ако има нещо или се обади в филипс българия дали от там не могат да ти помогнат.
Благодаря все пак за бързите отговори

Тема "Проблем със проектор philips bsure sv1" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: