• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
SHL - специалист
housedoktor написа:
Клиента ми прати снимка на по горе посочената баня ,след първия строител-насладете и се......На всичко отгоре и с 3 теча...а банята по идея и бюджет трябва да е луксозна
Трябвало е да снима и майсторите и да им окачи портрета в банята :lol: Ебати цирка....
Лъчезар - специалист
SHL написа:
housedoktor написа:
Клиента ми прати снимка на по горе посочената баня ,след първия строител-насладете и се......На всичко отгоре и с 3 теча...а банята по идея и бюджет трябва да е луксозна
Трябвало е да снима и майсторите и да им окачи портрета в банята :lol: Ебати цирка....
Абе тоя общи работници ли е наемал, а въобще как и приел такава работа. Остана и да е платил за това и може да го наградят.
dobromir.marinov - специалист
Майстора още не е казал колко ще струва мурафета.

Прикачен файл

DSCN1809.JPG
DSCN1809.JPG (108.3 KиБ) Видяна 9966 пъти

Прикачен файл

DSCN1810.JPG
DSCN1810.JPG (99.49 KиБ) Видяна 9965 пъти

Прикачен файл

DSCN1811.JPG
DSCN1811.JPG (139.19 KиБ) Видяна 9965 пъти

Прикачен файл

DSCN1812.JPG
DSCN1812.JPG (136.52 KиБ) Видяна 9965 пъти

Прикачен файл

DSCN1813.JPG
DSCN1813.JPG (123.14 KиБ) Видяна 9965 пъти
dobromir.marinov - специалист
Още

Прикачен файл

DSCN1814.JPG
DSCN1814.JPG (133.98 KиБ) Видяна 9965 пъти

Прикачен файл

DSCN1815.JPG
DSCN1815.JPG (132.1 KиБ) Видяна 9965 пъти
Спорет мен той трябва да ти плати, че се е учил на твойта баня!!!
SHL - специалист
dobromir.marinov написа:
Майстора още не е казал колко ще струва мурафета.
Кажи ми само, как го намери и пазари, тоя хубавец? Предполагам снимката е на твоята баня? И предлагам да звъннеш на Стефан да дойде и той да види, както и всички останали дето говорят за скъпите и евтините услги. Това е поредният пример за некадърност и работа на чираци, мислещи се за майстори! Изпълнението е уникално левашко и неандерталско.
Познавам много такива, които гледат една година, как работи майстора и си викат, че няма нищо сложно в тая работа за да стоят още помошници и да получават, некви мижави парици от цялата работа. Решават, че е време да почнат да взимат цялата сума от работата за себе си. Дори работят сами за да не делят парите с чирак.
Такива хора се случват на повечето клиенти, които дълго време търсят и събират "подходящата" оферта.
Надявам се, поне не си платил много за тази работа!?
anmoll - специалист
На фона на селската ни баня-всичко,което виждам до тука е луксозно изпълнение.Миналото лято правихме ремонт,но майстора ни е роднина и работи без пари.Призна си,че никога не е лепил плочки,но е мераклия да се научи.Купихме евтини бели плочки за да не ни е яд.Ако мога ще пусна една снимка,само се моля той да не види снимката,че ще се сърди. :lol:
EDI - майстор
Абе, въпроса опира до ръка......и аз не бях лепил гранитогрес на под, ама тези дни под навеса на двора си наредих 4 квадрата и е много по-добре от майсторски изпълнения, които съм виждал................е и аз работих без пари :-D
Теди - специалист
:? Цццц да се неначуди човек. Проблема си има две страни едната е на клиенти които искат за без пари, а другата "майстори" самозванци!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: