• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
fastand - напреднал
Това е последната баня,която съм направил: http://zazz.bg/play:2c1f4a7d
SHL - специалист
fastand написа:
Това е последната баня,която съм направил: http://zazz.bg/play:2c1f4a7d
Така трудно ще получиш отзиви за банята. Кадрите в клипчето са неясни и мъгляви, сменят се много бързо и не се вижда нищо от детайлите в банята. Жената е наблегнала върху обзавеждането и. Гледай да се виждат повече от детайлите върху които си работил. Направи ясни снимки с добра видимост от различни ъгли на банята. Наблегни на своя труд и го снимай. Това е съвет. А иначе изглежда са вкарани луксозни материали вътре :)
На мен, например са ми интересни детайли, като обработката на сифона, ревизионния отвор над тоалетната, съединяването на таван и стена ( плочки-боя) над тоалетната. Също пак над тоалетната е интересен и фриза. Решението с плочките над вратата. Както и оформянето на самите лайсни по ръбовете и ъглите. Виждам, че под мивката в ляво имаш и нещо зидано, което е обърнато с плочки - това също е интересно. Ако моцеш да направиш ясни снимки от близък план на тези детайли ще бъде добре. Така определено ще получиш коментари по банята.
Profi Stroi - специалист
:)
Може да не търси коментари бре СХЛ :-D
Някой хора така се рекламирет
Като нямат дар слово
fastand - напреднал
Ето ви снимки:

Прикачен файл

Copy of mbnnnbjjgig 012.jpg
...
Copy of mbnnnbjjgig 012.jpg (61.36 KиБ) Видяна 14531 пъти

Прикачен файл

mbnnnbjjgig 017.jpg
...
mbnnnbjjgig 017.jpg (28.56 KиБ) Видяна 14531 пъти

Прикачен файл

Picture 155.jpg
...
Picture 155.jpg (38.27 KиБ) Видяна 14531 пъти

Прикачен файл

mbnnnbjjgig 014.jpg
...
mbnnnbjjgig 014.jpg (51.18 KиБ) Видяна 14531 пъти

Прикачен файл

banq.jpg
...
banq.jpg (69.95 KиБ) Видяна 14531 пъти
fastand - напреднал
Ето и още:

Прикачен файл

Picture 122.jpg
...
Picture 122.jpg (61.25 KиБ) Видяна 14521 пъти

Прикачен файл

128.jpg
...
128.jpg (52.68 KиБ) Видяна 14521 пъти

Прикачен файл

134.jpg
...
134.jpg (45.62 KиБ) Видяна 14521 пъти

Прикачен файл

Picture 087.jpg
...
Picture 087.jpg (31.32 KиБ) Видяна 14521 пъти

Прикачен файл

Picture 004.jpg
...
Picture 004.jpg (55.28 KиБ) Видяна 14521 пъти
dmi - специалист
Добра е. Как го сместихте тоа филтър там? :razz: :? Гледам и казанче грое сте сложили :roll:
SHL - специалист
Това което видях до момента с плочките по стената е добре. На тавана, обаче има проблем със шпакловката, както и отсичането на боята по плочките не е много добро. Лайсните под ревизията с които е обърната кутията на тоалетната, мисля че излизат при външния десен ръб и стърчат с 2-3 милиметра навън. Ако е така значи скоро някой от обитателите ще изреве. Тези лайсни режат много сериозно...
Монтажа на стъклената мивка и стъкления плот е перфектен.Хоризонтирани са точно и фугите над тях вървят равномерно.
ive1ina - напреднал
Имам въпрос, ама не ми се смейте, не разбирам много :wink:
Тавана от гипсокартон ли е? И ако е така, това значи ли че влагата в банята не му пречи? Защото ми харесва как изглежда и се замислям за нашия какъв да бъде.
И за мивката да питам..Много е хубава, но практична ли е? Не остават ли петна от водата?
Иначе банята ми харесва много. Коментар за самото изпълнение не мога да дам, защото съм некомпетентна. Но като визия ми допада, макар че аз обичам по-свежи цветове.
rockwall - майстор
каква е квадратурата на тази баня - като гледам тавана няма да е под 4 кв.м.
prascho - майстор
Аз изказвам предлоложение, че е по-малка от 4 м2 :). Едната стена е 7х20=1.4 м, докато другата е около 1.4-1.6 м /тези по-големите плочки не знам дали са по 40 или 50 см/. Колкото до гипсокартона на тавана - има водоустоичив гипскартон /зелен/. Мивката - тези мивки са от 800 лева нагоре. Трябва да съм луд за да си поставя такова чудо у дома.
  • 1
  • 2

Тема "Баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: