Иван, от личен опит на неспециалист съм забелязал, че колкото повече се чуди човек накрая винаги се спира на решение, което създава проблеми. Не му мисли много. Закупуването на машина /моторна, кола..../ е като при избора на жена, винаги има риск да попаднеш на дзвер. Колкото повече го мислиш, толкова повече ще изпаднеш в едни дребнави сметки на числа и изведнъж ще се превърнеш в роб на "покупката". В крайна сметка това е само един консуматив, който трябва да служи на теб, а не ти на него.
П.П. И аз не съм от хората, които взимат прибързани решения, но пък съм донякъде наивен и се доверявам на мнението на ползватели на машините. Ориентирах се към електрическа и не съжалявам /за моите цели в момента е чудесна/. Относно избора благодаря на колегите във форума, които ме насочиха.
П.П. И аз не съм от хората, които взимат прибързани решения, но пък съм донякъде наивен и се доверявам на мнението на ползватели на машините. Ориентирах се към електрическа и не съжалявам /за моите цели в момента е чудесна/. Относно избора благодаря на колегите във форума, които ме насочиха.