• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 1565
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
geniya - специалист
ico_3 написа:
Абе вие направо ме разбихте чак ме е страх да я запаля тая моята горелка нямам техническо образование :-D
Що бре :lol: мушкаш я в тока зареждаш пелети в бункера и включваш и така... :-D :-D :-D
filmatoplo - майстор
Благодаря , това Дути Суплиер в % гледам че се мени в разните заводски инструкции -от 110 до 150% .
geniya - специалист
Пробвах DUTY в различните настройки , но на около 120-130% май е най-добре.
LazarGanev - "Велик майстор"
geniya написа:
Това ми са настройките в момента:
Дано да съвпаднат на някои пелети, тяга и т.н.

Cleaning setup
Fan 20sec
Cleaner 1sec
Statrting setup
Retries 3
F.Load 90sec
Heater 00sec
46% 4min
Fan 42% 6min
Unfolding setup
Time 1 30sec
Time2 50sec
Power 2
Burning Power
oC
P3 dT 8
P2 dT 4
P1 dT 0
Setup P3
Load 3.3sec
Cycle 20sec
Fan 50%
Setup P2
Load 2,4sec
Cycle 20sec
Fan 44%
Setup P1
Load 1,9sec
Cycle 25sec
Fan 40%
Suspend
Fan 5%
Suspend Time
Max 60min
Supplier Mode
Variable да
Fixed
Duty 120%
IR Level Setup
> 70/10s
< 10/90s
geniya, Защо се лишаваш от минималната мощност и оставяш само 2 на разположение - много ли са ти 3? А в същото време си сложил настройки :? ?
geniya - специалист
geniya, Защо се лишаваш от минималната мощност и оставяш само 2 на разположение - много ли са ти 3? А в същото време си сложил настройки :? ?

Лазаре, не те разбирам нещо? :|
За това ли става въпрос?
Unfolding setup
Time 1 30sec
Time2 50sec
Power 2

Има си и трите мощности и трите си работят. :rolleyes:
Не за това. Кога минава на първа мощност?
filmatoplo - майстор
:) Ами при него -когато ако е настроил температурата на водата на 60 гр и Тя стане 60 гр -тогава ще свали на степен 1 :wink: , в суспенд ще влезе на 61 гр :wink: .
На 61*С трябва да мине на първа мощност, но в същото време влиза в суспенд, така че никога няма да работи на първа мощност. Според мен зададената температура на котела не трябва д се сваля под 80*С, а ако се увеличат тези цифри, котелът ще работи на по-ниска температура. Например ако се направи Р3 да работи до 20*С преди зададената температура, то на 60*С ще минава на Р2 или на половин мощност. Може да се направи на 15*С преди зададената да минава на Р1 и по този начин горелката ще работи между 60-65*С, а 80*С никога няма да ги достигне, защото на 65 ще работи на минимална мощност. Така тези 80*С остават само една защита
Последна промяна от LazarGanev на вт окт 14, 2014 10:36 pm, променено общо 1 път.
geniya - специалист
Еми по зaводските бяхa 10,5,0
Колко дa ги нaпрaвя според вaс, тaкa ми ги остaви и нaстройчикa, сaмо ги нaмaлих нa 8,4,0
A дaйте едни вaши нaстройки сегa , че сaмо aз дaвaм ...
geniya - специалист
LazarGanev написа:
На 61*С трябва да мине на първа мощност, но в същото време влиза в суспенд, така че никога няма да работи на първа мощност
Незнaм зaщо aмa си рaботи нa първa, виждaл съм я многокрaтно...
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 1565

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: