• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Нека намерим най-тънките цени.
gamencerista - специалист
Новия собственик ще сади домати и чушки в градина и ще отдаде Драйв Ин под наем :rock: Леко по леко си отиват май.
razli4en73 - специалист
Аз пък днес си купих от баумау нивелир 1м. на Kapro за 19.99лв. старият който имам става само за мастар.Имаше няколко бройки,та поизбирах,но всички бяха точни. Цената му е добра,на други места е по скъп, дори и при вносителя Ташев Галвинг.Иначе преди месец и половина бях набарал дълбоко проникващ грунд 10л. на GeniusPro за 13.50 от 50лв.,бяха останали само две туби и само толкова намазах.Като цяло цените им са не конкурентни за нашия пазар ,така ,че краят им нямаше как да не дойде.
jekasus - майстор
razli4en73 написа:
Аз пък днес си купих от баумау нивелир 1м. на Kapro за 19.99лв. старият който имам става само за мастар
Бързо издават фронта евтината им серия.
Avas_co - майстор
Ми тя сребърната сола още по-бързо се прецаква.
Като цяло Капро тук са си доста ефтини.
Преди два месеца като бях в Русия си купих там капро за 1400 рубли(към 60 лева) същото тук ми стъпва на 30.
Еми взех си го с мен със самолета и взе че оцеля в багажа, чак си и пише на руски по него.
jekasus - майстор
то и аз миналата година си докарах от Русия 60 см Капро - вече пенсиониран, купих пролетта 80 см, към лятото вертикалата почна да греши, и завинаги се върнах към Солите. Е може Ротенбергер да пробвам :-D
stiv1961 - майстор
resistbody написа:
Днес реших да мина през Баумакса в Стара Загора, нищо нямаше освен шкурките, но като не ми трябват е обърнах внимание.. Магазина беше добре зареден и скъп както обикновено :D
Оня ден като ходих имаше доста празни щандове :? не ми се видя добре зареден. А ето и едно прясно инфо
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2 ... _do_mesec/
razli4en73 - специалист
аз смятам,че като цена качество са добри,имам и два метра и досега не ме е предал.Между другото може да звучи за някой не сериозно,но преди три години си купих от практикер 60см. бъджет за 5лв на промо.И е падал и истърван,но не е мръднал.Аз смятам,че за такъв уред не е важно какво пише върху него а какво показва,пък и утре да умре,каъде са 5,къде 50.Този който ми остана като мастар е едно метрова Sola,не казвам нищо против марката,но няма вечен инструмент.
stan73 - майстор
Бъджет имаха някои разкошни попадения, но който ял - пил.
Вече са на доизчерпване и повече няма да ги има в страната...
Заместват ги 2 други марки, които доколкото разбрах са до (а понякога) и под нивото даже и на Райдър (това по данни от преди 2 дни).
nikolson - майстор
В каталога им от утре виждам алум. глидери по 12лв/бр. и халогенен прожектор но стойка за 15лв с 400 Вт лампа. Другото повечето е плява.
dragozow - майстор
От няколко седмици са спрели да купуват стока и са спрели плащанията към доставчици. Явно ще изчистят малко анличности и новия собственик ще се договаря.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Баумакс фалир - има доста оферти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: