Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Честито безаварийна работа. :partyman: "Фрезистите" се множат, да не се засягат "разкройчиците" :-D
EDI - майстор
А така, честита придобивка.И мощностите растат, като гледам.Поредната "яка" фреза. :partyman:
cvetankirilov - специалист
Честита фреза. Тази и аз я заглеждах ама вече си бях взел от същия продавач уъркса и комлект фрезери за таблени врати. Човека е коректен.Вече доста неша си направих с нея и на зима почвам шкафове и една врата,ама само малко свободно време ми липсва.
cvetomir_77 - специалист
То времето и на мен доста ми липсва :(

cvetankirilov написа:
Честита фреза. Тази и аз я заглеждах ама вече си бях взел от същия продавач уъркса и комлект фрезери за таблени врати. Човека е коректен.Вече доста неша си направих с нея и на зима почвам шкафове и една врата,ама само малко свободно време ми липсва.
cvetomir_77 - специалист
Ето го и повдигащият механизъм на новата ми оберфреза. Клипа е кофти, ама с телефон е така.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8jIOxH9-hEA[/youtube]
EDI - майстор
Добре е станало :partyman: .Провери ли с фрезер и ъгъл дали държи добре вертикалната ос, да няма напрежение при повдигането.
cvetomir_77 - специалист
EDI написа:
Добре е станало :partyman: .Провери ли с фрезер и ъгъл дали държи добре вертикалната ос, да няма напрежение при повдигането.
Фрезерите още не са дошли от Англия. А с вертикалната ос трябва да няма проблем. Плочата е дебела 6 мм текстолит, който е доста твърд. Стабилизирана е в четирите ъгъла. Фрезата е захваната с 6 винта 4мм на не повече от 60-70 мм от захващането на плочата за плота. Освен всичко това гледах да няма излишни напрежения при монтажа на "повдигащия механизъм", който всъщност беше приготвен за скрап :finga:
EDI - майстор
Е, тогава остава да видим продукцията. :partyman:
kendal - специалист
Добре е станало или както се казва сиромах човек жив дявол.

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: