Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
rendo - специалист
Успех приятел ... дано да върви всичко като по вода ......

И искеренно се надявам да не ми се налага да работа с тебе ......

P.s. я пусни една снимка ако имаш желание че ми е интересно зад таз голяма уста каква фигура седи ........
prascho - майстор
Стефан има снимка във форума :wink: .
anmoll - специалист
Стефане,
не се отказвай да споделяш как върви строителството поетапно.Мене лично пряко ме засяга като клиент.Чета твоите мнения интересни са ми в добрия смисъл на думата. :)
vlassev - специалист
Стефан написа:
Притежаваме там малък парцел, върху който мислим да построим нещо като вила.
Здравейте, на път съм да закупя ено парцелче в Белащица около 700 м2 което е част от по-голям парцел разделен на две. Другата част е купена вече от софиянец. Да не се окажем комшии :wink:
Стефан - майстор
rendo написа:
Успех приятел ... дано да върви всичко като по вода ..
И искеренно се надявам да не ми се налага да работа с тебе ......
P.s. я пусни една снимка ако имаш желание че ми е интересно зад таз голяма уста каква фигура седи ........
Опитах се да ти отговоря на въпросите и тълкуванията коректно. Кажи поне аргументите си за това, че не желаеш да работиш с мене. Иначе са само голи думи. Готов съм да си плащам за услугите, но на нормални и поносими цени за клиентите. Докогато мога. След това замразявам строежа. Естествено е, че няма да искат да работят с мен хора, които са свикнали да имат за клиенти хора с много пари/или глупаци/, които "не вдяват" от нищо по строителството. Разбираемо е, и съвсем прозрачно. И, не си само ти с такава нагласа към такива клиенти.
Имам снимка във форума. Физиологически устата ми даже е малка, и съм около 60 кила.
Разбирам, че е трудно, и трябва на всяка цена да се смачкат противниците с по-висок интелект. :lol:
Борис - специалист
Никъкви строителни фирми не ти трябват , щом не ти се дават 40000 ! Вземаш си два месеца отпуск, ти си си техн.р-л,наемаш петима мангала,една Газка от някой приятел и се вместваш в твоята плансметка ! (Сега очаквам мозъци от разбирачите !)
Стефан - майстор
Борисе, може и така да направя в крайна сметка :? Защото просто не ми се дават грешни пари, в ТРОЕН размер на тарикати. И то само защото са регистрирани в Професионален регистър на строителя! А трябва ли да нося в себе си оригинал на Диплом за Висшето ми образование? За да мога да удостоверя пред някой строителен техник или строителен жандармерист със средно или основно образование, че мога САМ да строя в имота си при спазване на строителните норми, заложени в проекта?
Последна промяна от Стефан на нед май 25, 2008 7:49 pm, променено общо 2 пъти.
Стефан - майстор
Вече е направена първата копка на 20 март
Последна промяна от Стефан на съб фев 13, 2010 2:38 pm, променено общо 6 пъти.
housedoktor - майстор
Приятелю,не е невъзможно сам да си направиш къща.Но ако няма човек който да е опитен в строителството.Ама наистина много опитен и съвестен......Повярвай ми оправял съм по-вече грешки на самонадеяни вишисти отколкото на неграмотни майстори.А по начина по който гледаш на строителите-ще получиш подобно отношение в замяна.И запомни ,че има строителни фирми където работят много вишисти/какъвто съм и аз/,със желание и съвест.Добре подготвени и екипирани.Аз лично имам неприязън към пиян майстор с тесла и сгъваем метър в джоба.Ако попаднеш на добър и съвестен предприемач или комплексна бригада професионалисти няма да имаш проблем и няма да ти излезе толкова скъпо.Желая ти успех
nasko8 - помощник
Стефан написа:
Вече е направена първата копка на 20 март 2008 г. Нещо не успявам да кача снимки
vidqx po nagore 4e govorite za osnovite i za nqkakvi jelezca ne e taka cqlata postroika 6te se darji na tezi jeleza ne e zadaljitelno da sa ot armaturen dvor mogat da se napravqt i na mqstosamo trqbva da dostavi6 jelqzoto dokolkoto znam narejdaneto na jelqzoto varvi okolo 4 leva na kvadrat ili 0.20 stotinki za kilogram postaveno a cenata v armaturen dvor za kilogram e okolo1.30lv no tq se meni postoqnno taka 4e napravi si smetka 1.30 za jelqzoto plus postavqneto okolo1.50 za kilogram moje i pove4e :wink:

Тема "Строителна фирма в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: