лелееее вие разклатихте основите на отоплението с пелети като цяло хахахахахахахахха  .
 .
Последните 20 поста мисля че трябва да се обособят като тоделна тема:GREYkO vs TORCH 

интересно ми е торча като се монтира замерва ли се с газ-анализатор или не му е необходимо??

.
 .Последните 20 поста мисля че трябва да се обособят като тоделна тема:GREYkO vs TORCH

интересно ми е торча като се монтира замерва ли се с газ-анализатор или не му е необходимо??
.gif)
 . Грейко ще изяде Торча в двубоя
 . Грейко ще изяде Торча в двубоя   защото и ние имаме юесби връзка
 защото и ние имаме юесби връзка   стъпка през  100 вата .
 стъпка през  100 вата .
 Когато термоглавите изключат през ноща котела продължава да върти през бойлера докато го загрее и ако е под минимума угасва.При торч минимума е 2 кв което за цяла къща е предпоставка да не гасне а да е един вид в изчакване.Денем пък се ползва активно бойлера и пак има потребление.
 Когато термоглавите изключат през ноща котела продължава да върти през бойлера докато го загрее и ако е под минимума угасва.При торч минимума е 2 кв което за цяла къща е предпоставка да не гасне а да е един вид в изчакване.Денем пък се ползва активно бойлера и пак има потребление. Фокси -фоксиии чета и не вярвам на ушите си
 Фокси -фоксиии чета и не вярвам на ушите си   Хайде дайте плюсовете на термостата.
 Хайде дайте плюсовете на термостата. дал съм нещо на света .
  дал съм нещо на света . 
   Мисля че ако всички радиатори по стаите са си сметнати точно  не би трябвало да има проблем температурата да се регулира от стаен термостат сложен където и да било в къщата.А лично съм доволен от удобството което предоставя стайния термостат.
  Мисля че ако всички радиатори по стаите са си сметнати точно  не би трябвало да има проблем температурата да се регулира от стаен термостат сложен където и да било в къщата.А лично съм доволен от удобството което предоставя стайния термостат.