• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
http://batex.olx.bg/ Това му е профила, пусни му запитване за лента за метал 6мм широка с 9-10 зъба на инч. Имаше обява . но не я виждам. Та затова попитай. Иначе може да пратиш такова и в Технолес Габрово. От там си взех за дърво за по големия банциг, който поправих. Трябва да го покажа довечера как стана окончателно. :partyman:
griffin - майстор
Аз ползвам некви на силвърлайн :) които не са върха на сладоледа но кара с тях кат се има на предвид че не се отпуска лентата за 3 години съм скъсал само една. Имам една на олсон от щатите която е мноого тънка и в общи линии е само за спец случаи. Иначе лентите ги чепразя на ръка и ги точа с дремела в общи линии скъсаната изкара около 5 точения преди да се скъса :).
Цени май към 6-евра беше силвърлайна а кум 9 олсона. Всичко е от ибей магазините се изприщтвам като видя цена 20-30 евра за лента.
mavryt4o - майстор
big_death написа:
Въпроса ми е такъв защото карам и с двата вида на райдер (разлика с 2,5 см мисля че беше ) , а банцига ми е друг, ама лентите им стават .До сега съм скъсал 2 , и съм си купил нова , та затва питах.Иначе и тези са по 10 лв, ама не устискват много , та затва питам вие със какви карате , и ако някой ги купува от Пловдив да каже от къде !-без бой ! :). ZEDYCUS , я дай едно линкче към тоя продавалник да видим дали и аз мога да си поръчам от там , ама ми кажи как да кажа :) , каква лента ? :)
На коматевско шосе посока коматево след хаджията груев караш около 300 метра в дясно има една баничарница. Спираш изяждаш една голяма баница с айрян и в уличката зад нея на 30-40 метра има точилар. Много съвестен човек и ленти от пиле мляко веднага съвет ще ти даде каква е по-подходяща даде ми една малка за цветни метали каза че не се точи захаби ли се на боклука но е оса що бук наряза а обикновенните вече второ токане им правя и съм казал вече само от тези малките ще си копувам.Пък и 13 кинта за 2.70м кво му плащаш.
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Много ценна информация браво. Имам вече една за точене и аз, че рязах едни черешови клони -заклиних лентата и се прецака, дърпа яко на една страна.
ПС. Да не пазари аспирацията :-D
mavryt4o - майстор
ZEDYCUS написа:
:partyman: Много ценна информация браво. Имам вече една за точене и аз, че рязах едни черешови клони -заклиних лентата и се прецака, дърпа яко на една страна.
ПС. Да не пазари аспирацията :-D
не не това беше майтап ако искаш да пусна някой коментар от рода на ,,в магазина струва 70-80 лева ''да съдеиствам малко да бутнем цената все пак жена е прдавача
ZEDYCUS - майстор
А недей. Само гледам още. По нататък ще търся, но монофазна.
  • 1
  • 2

Тема "Лента на банциг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: