Ел. инструментите. Консумативи.
monster18 - специалист
Колеги решил съм да си до обзаведа домашната работилница с един електрожен търсех сходни теми но нищо не открих което да ми помогне и ако може да ми дадете съвети какво да гледам когато го купувам. Значи търся нещо до към 150-70 лева евтино ,защото ще го ползвам по рядко и за дребни заварки не е за професионална употреба ако може да ми дадете и препоръки за модел и така нататък ще е още по хубаво ;)
Avas_co - майстор
Теми има бол.Явно не си търсил достатъчно.
С тоя бюджет трудна работа, нещо поне малко от малко читаво.
Но споко ей сега ще дойде agj и ще ти измисли нещо от любимите му хасковски китайци.
dragozow - майстор
Парите са малко, виж някой правен или Кракра втора ръка.
monster18 - специалист
Нещо от този род или не е за предпочитане http://olx.bg/elektrozhen-200-ampera-i43805481 до към 160 има и на енхел производство http://einhell.bg/?p=1138 според вас ?Или ще е по добре да търся правен или кра кра
dragozow - майстор
Първото е апарат на Кенде, здрав е, но не отговаря на амперите. По-скоро е под 160 ампера. За втория не мога да кажа, но като го гледам по-скоро не. Все пак може да е хубав, но трябва да пробваш. За толкова пари бих погледнал в продавалника за някоя Кракра или производните и.
gogo7777 - майстор
или Кракра втора ръка
Едва ли има Кракра за тия пари :?
monster18 ако намериш такава за парите дето си отделил, взимай без да мислиш много.
dragozow - майстор
В продавалника има една за 160 и една за 200 лв.
kuger - майстор
+20 за Кракра-та!
Закупих си инвертор, и Кракрата ми идва в повече, но, като знам как работи, не ми се разделя с него. Сигурно ще дойде времето, когато инверторът се докаже, но за сега ще си ги имам и двата. Корава машина, като перничанин :-D
pgt - специалист
Колегата Avas_co е прав. Аз като теб също мисля да се обзаведа с електрожен, но съм решил, че ще е инвертор, не бързам и си събирам парички. При теб с този бюджет дето си го заделил вариантите са: +/- и да вземеш нещо от рода не Ейнхела дето си го показал или да случиш на нещо читаво от продавалника.

Тема "Трудност при избор на електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: